Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł/oczywiste!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
1. Zróbcie coś z strategiami do ustawiania, mam 13pa i nie mogę tego ustawić strategii, TYLKO 12PA można tam włożyć.
2. Zróbcie coś z tymi debufami/bufami, żeby szło na 2 paski bo jak jest dużo uroków to nie wszystkie widać. 3. Drakopolis gorzej wygląda niż nurthill, zróbcie coś z tym. http://scr.hu/9xs/89j51 4. Pytanie. Jak to jest u druida z tym "UDERZENIE" liczy się jako uderzenie fizyczne czy magiczne? 5. Dajcie mi latarnie życia za free!! 6. Zapomniałem o czymś tylko nie wiem o czym ): i na tyle bo nie chce mi się pisać, a do tego idę na bosy! |
23 Sie 2012, o 20:45 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
raczej do karczmy temat. a najlepiej do smietnika
|
23 Sie 2012, o 20:47 |
|
Walczący z drzewcami
|
Azhure napisał(a): 5. Dajcie mi latarnie życia za free!! puknij sie w czoło latarke za free a tak wgle to nie wiem o co ci chodzi _________________ Pomoglem? kliknij Kufelek Ostatnio edytowany przez Ashbull, 23 Sie 2012, o 20:49, edytowano w sumie 1 raz |
23 Sie 2012, o 20:48 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nie rozumiem po co post został napisany...
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
23 Sie 2012, o 20:49 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Totalny brak sensu.
zamykam. |
23 Sie 2012, o 20:50 |
|
Pogromca Valdaroga
|
pirek zamknął i słusznie, ale że już zdążyłam nasmarować odpowiedź to wyślę:
1. bazowo mamy 12 pa i nie widzę żadnego powodu żeby w strategiach były dostępne inne wartości. 2. problem jest znany ekipie i w swoim czasie zostanie rozwiązany. 3. kwestia gustu, nikt nie będzie zmieniał grafiki dlatego że jednej osobie się nie podoba. 4. przeczytaj opis umiejętności. 5 i 6 - no comment. |
23 Sie 2012, o 20:55 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |