![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dzień odbanowania!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Gru 2012, o 14:55 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Każdy kto dostał BANA no nie wiem np. na 7 dni zostaje OD BANOWANY!
Czyli tak: Min. - dni max. 20 dni bana.. Oni zostają od banowani! Chodzi mi o tych graczy którzy dostali bana za jakąś drobnostkę (np. za handel kontami) Kto jest ZA? _________________ KamiluśQ [color=#FFFFFF]s3 Sheed[/color] |
1 Gru 2012, o 15:40 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 13 Paź 2011, o 22:01 Posty: 799 Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 195 razy Nick w grze: Eld ![]() |
jestem za*
* - jeszcze większą karą _________________ We are all the same, players in the game. |
1 Gru 2012, o 15:44 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
jestem przeciw, bany nigdy nie są dawane za drobnostki...
|
1 Gru 2012, o 15:53 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 6 Lip 2012, o 11:40 Posty: 48 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Dzhaniikest Serwer: Tolnor ![]() |
cóż, zależy co dla kogo jest drobnostką.. Dla mnie np. ban za granie na dwóch postaciach jednocześnie to duperela, chociaż z moich obserwacji wynika że dla was nie. ^^
_________________ s2 (LARKAS) - Dżhaniikest dr 94 Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobrze grasz , gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nawali na szachownicę i będzie dumny z wygranej. |
1 Gru 2012, o 15:59 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Kara ma być dług i uciążliwa.
Pewnie obandujmy tych co maja bana do max 30 dni, a zaraz będzie płacz tych co mają na rok i perma że oni też chcą ![]() Handel kontami to nie drobnostka to łamanie pkt regulaminu to samo tyczy się gry 2 postaciami jednocześnie. EoT bo pomysł nie ma racji bytu. |
1 Gru 2012, o 16:09 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |