Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Druid ,korzenie i ataki fizyczne
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Druid ma korzenie norma dzieki nim wygrywa wiekszosc walk pvp ale mam jeden pomysl który moze wyrównac walki z druidami nie oslabiajac ich umiejetnosci.
Przyklad : ja mo kontra druid 1runda inka wrazka 3 razy kula druid wrzuca 5 razy korki ktore oczywiscie weszly 2 runda 5 razy kula all pudlo bo druid def na maxa na dystans a druid wrzuca mi oski i 3 ataki z pały no i walka tak przebiega z 5 tur dopuki nie padne albo mana sie nie skonczy. I tera z moja propozycja korzenie druida blokuja niby ataki fizyczne a dlaczego by nie zrobic ze blokuja ale nie ataki tylko ruch postaci do druida. Driud walczacy z barba albo rycem wrzucajac korzenie i atakujac z pały musialby uwazac na ataki fizyczne przeciwnika jezeli bylyby one ustawione nazwijmy to riposta. Jesli druid nie atakuje to wtedy korzenie dzialaja na normalnych zasadach i kazdy przeciwnik jest zdany na ataki dystansowe. Przyklad: barba kontra druid 1 runda barba dostaje korznki bo przewaznie tak jest 2 runda barba rzuca 3 razy kamieniem i ustawia 2 razy krytyczny cios druid wrzuca oski i atakuje 3 razy z laski i w tym momencie podbiega do barby ( oczywiste) zadaje 3 ciosy i w tym momencie dziala riposta barba oddaje swoje 2 krytyczne jezeli druid nie ma ustawionego defa dostaje ze 100 % celnoscia jezeli def jest walka dziala jak normalnie. OK nie wiem czy opislaem to dosc jasno ale prosze o wyrazenie zdania _________________ BasMag S4 OFF MO 89 BasRycek S4 OFF Ryc 98 Verdehile S7 Nadal trenuje |
|
26 Maj 2013, o 09:44 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
A HAHAHHAHHHAHAHAHA XDDDDDDDDDD
Beznadziejny pomysł druida i tak dobry mo połozy juz odp na korki coraz wieksze z setów juz łuk toprór kastet pinari jest a dla magicznych hmmm nie sadze ze jak dasz 5 w urok masz res na uroki to ci wsadzi i w pierwszej druid nie daje 5x korki bo ma zr i wtapianie weż podkoksij mo i nie płacz hahhahahahhahaha druid:Strasburger S4 moje motto xddddddd |
|
26 Maj 2013, o 09:51 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
bez sensu wtedy mo by mial latwiej niz kazda inna klasa typu barb ryc . Mo moze jeszcze sobie ustawic kulkę a barb / ryc jedynie kamien więc lepiej nic takiego beznadziejnego nie zmieniac
_________________ Yoshumiitzu -S1 Vd 59+ BAN znowu Paczotniik - S1 MO 16+ Off Yoos S7 VD |
|
26 Maj 2013, o 10:20 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
bibiarz. dobry post. Zaimponowałeś mi
Ty mi niestety nie, nie lubię spamu - rzuff |
|
26 Maj 2013, o 10:51 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
dobra opcja naprawdę , postać by atakowała tylko jeśli druid by się zbliżył czyli nie wpływało by to na bazowe zastosowanie korzeni
|
|
26 Maj 2013, o 11:22 |
|
|
|
1.Nie wiesz nic o druidzie...
2.Oski wbija się w ostatniej rundzie trwania korzeni, tak aby trwały dłużej, ew kiedy mamy niskie % na trafienie dajemy w 2 3.Druid na 60 lvlu nie może liczyć na farta i nie może dać 5xkorzeni, chyba że liczy na farta, albo przeciwnik nie ma kondy 4.żeby wbić komuś korzenie w 1 rundzie trzeba miec farta/głupiego przeciwnika, osobiście wolę dać serię z kija albo wbić sobie źr, wtapianie, dać defa i kilka razy kija |
|
26 Maj 2013, o 11:30 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
riposta o której piszesz to kontratak, mocno zaburzyłaby pvp jak i pvm, wniosłaby tyle że znacznie przechyliłaby się szala zwycięstwa na korzyść innych profesji, druid przy 1vs1 nie biłby w ogóle z pały, a i tak wygrywałby większość walk
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
26 Maj 2013, o 11:44 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Nie lepiej gdyby żeby druid mógł wrzucic korzonki to musiałby miec tak jak w przypadku vd na sobie np zr i na przeciwniku oski? I dopiero wtedy mógłby związac kogoś
|
|
26 Maj 2013, o 11:47 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Kwi 2013, o 15:00 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Yoshi Koshi napisał(a): a barb / ryc jedynie kamien więc lepiej nic takiego beznadziejnego nie zmieniac no jemu właśnie chodzi oto by to zmienić... bo takie walki są bez sensu DumpTackler napisał(a): Nie lepiej gdyby żeby druid mógł wrzucic korzonki to musiałby miec tak jak w przypadku vd na sobie np zr i na przeciwniku oski? I dopiero wtedy mógłby związac kogoś ten pomysł mi się podoba ale tylko w sprawie PVP, bossy bo normalny exp do bani Widzę że edytować posty potrafisz, więc nie rozumiem czemu spamujesz i piszesz jeden pod drugim - rzuff _________________ nick: DaveGrot lvl: 49 rośnie gildia: Templariusze serwer: 3 Dopóki wygrywasz, jesteś wygranym wszystkich przegranych... Ostatnio edytowany przez Voodooxus, 26 Maj 2013, o 12:50, edytowano w sumie 1 raz |
|
26 Maj 2013, o 12:48 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
tym magom juz sie w dupach po przewracało jeszcze komuna powruci to inaczej beda gengadz wiecznie im coś nie pasi jak ich w domu rozumu nie nauczyli to ja was naucze
|
|
26 Maj 2013, o 14:00 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |