|
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zielone Obszary
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Jedną nogą w Haligardzie Rejestracja: 20 Sty 2011, o 00:21 Posty: 32 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
W sumie niezły pomysł z tym, żeby były takie miejsca, gdzie nie ma żadnych walk. czerwone czachy trochę odsapną, niewiele ale zawsze
Ja na zielonym polu nie mogę odpoczywać, czy to jest zamierzone, czy też jakiś błąd? _________________ - Jak Ci na imię? - Moje imię jest nieistotne - odparła. - Śliczne imię. |
| 13 Lut 2011, o 21:10 |
|
|
Pogromca Valdaroga Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy |
Błąd , po najbliższym updacie będzie poprawione. Można będzie odpoczywać w takich miejscach.
_________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
| 13 Lut 2011, o 21:16 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie Rejestracja: 20 Sty 2011, o 00:21 Posty: 32 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ok, dzięki za odpowiedź
_________________ - Jak Ci na imię? - Moje imię jest nieistotne - odparła. - Śliczne imię. |
| 13 Lut 2011, o 21:22 |
|
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |