Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Server PvP
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Mam pewną propozycje
Jak wiecie dużo graczy lubi tzw. " ORO " Ale po pewnym czasie nudzi się nam toczenie walk pvp z tymi samymi graczami. Dlatego też mam interesujący pomysł o specjalnym serverze , gdzie wszyscy gracze z każdego servera będą mogli zalogować się na niego i stoczyć między sobą pojedynek aby sprawdzić swoje umiejętności w stosunku do " koxów " z innego servera. Mam też nadzieje ,że może udałoby sie uruchomić tam możliwość walk team vs team , co polegałoby na tym ,że grupy zapisywałyby sie jak na turnieju i wszystkie inne druzyny mogłyby się spróbować między sobą . Uważam ,że brzmi to zachęcająco zapraszam do komentarzy i pozdrawiam. |
|
8 Paź 2013, o 20:13 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
To bez sensu nie przejdzie xD
Najpierw testujemy nowe mapy a inni testerzy ogarniają balans porofesji a ty chcesz inny serwer na oranie _________________ Judaasz-Dr 140lv Gildia: Stonehenge 20:12 Lamonja: pecha mieliśmy ,że na was trafiliśmy Ostatnio edytowany przez NocnaZjawa, 8 Paź 2013, o 20:18, edytowano w sumie 1 raz |
|
8 Paź 2013, o 20:16 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Popieram Pana było by [ciach] w kosmos
Ostrzeżenie. rzuff |
|
8 Paź 2013, o 20:17 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Maj 2013, o 15:44 Posty: 1 Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Nejxiom |
Pomysł fajny al nw czy administracja się na to zgodzi ale jestem jak najbardziej na tak
_________________ Nejxiom Dr 95lvl+ s4 off Sabelie Sh 111lvl+ s5 Najlepszy na servie ON R.I.P Rest In Peace http://scr.hu/0zhp/tr22d |
|
8 Paź 2013, o 20:18 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
uwazam ze pomysl jest dobry i powinien byc wziety pod uwage w dalszej czesci rozwoju gry
_________________ “Noobem nie jest ten, kto gra źle, ale ten który nie daje sobie wytłumaczyć własnych błędów i nie prosi o pomoc radami”. |
|
8 Paź 2013, o 20:23 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Pomysłu nie da się zrealizować ze względów technicznych. Tyle w temacie
|
|
8 Paź 2013, o 20:23 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Maj 2013, o 21:00 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Moim zdaniem super pomysł takie coś powinno wejść w życie taernu
|
|
8 Paź 2013, o 20:32 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Paź 2012, o 15:53 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Wiwern |
Jestem za dobra sprawa była by spotkać się z ludzmi z innego servera i się zmierzyć
|
|
8 Paź 2013, o 20:39 |
|
|
Administrator
|
Torkil napisał(a): Pomysłu nie da się zrealizować ze względów technicznych. Tyle w temacie Nic dodać, nic ująć. Przenoszę i zamykam. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
8 Paź 2013, o 20:44 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |