![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bossy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 15 Paź 2013, o 21:29 Posty: 24 Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Lubiekanapk ![]() |
Witam chciałbym przedstawić pomysł na nowego bossa , o nazwie "Ologa" występowanie niech administracja sama wybierze, lecz jeżeli będą woleli żebym ja wymyślił występowanie i dropy byłbym bardzo zaszczycony ataki także mi są obajętne
_________________ Brb-37 - off Łuk-21 - off Dt-36 - on Kontakt GG: 49740763 Chcecie pogadać, piszcie. |
20 Paź 2013, o 20:17 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
_________________ Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem. |
20 Paź 2013, o 20:18 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 13 Mar 2012, o 14:00 Posty: 1309 Miejscowość: Koło Podziękowano: 157 razy Otrzymanych podziękowań: 114 razy ![]() |
Jak powyżej. Pozostaje mi tylko zamknąć temat.
_________________ Luck is my middle name. Mind you, my first name is Bad. Gothrek S1 123lvl - OFF |
20 Paź 2013, o 20:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |