Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Postecie i serwery
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 22 Maj 2013, o 19:56 Posty: 11 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Daemonium |
Witam!
Mam taki pomysł , aby by zrobić takie coś że gdy wybieramy postać to możemy wybrać za każdym razem na jakim serwerze chcemy grać. Moim zdaniem przydało by się to, ponieważ niektórzy grają na jednym serwie a ich koledzy na innym a nie chcą zaczynać grać o nowa. np: ja mam postać na serwerze 1 a chciał bym grać tą postacią z kolegami na s3. Proszę o rozważenie mojego pomysłu. Z góry dziękuję: Daemonium _________________ S1 : Daemonium |
11 Lut 2014, o 19:54 |
|
Błądzący w Tunelach
|
viewtopic.php?f=187&t=4152&hilit=zmiana+servera
szukajka nie boli,bylo walkowane mnostwo razy |
11 Lut 2014, o 19:59 |
|
Walczący z drzewcami
|
Było- nie wejdzie nigdy.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
11 Lut 2014, o 20:22 |
|
Administrator
|
Pomysł nierealny i oderwany od rzeczywistości.
Zamykam. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
11 Lut 2014, o 20:57 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |