Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kierunki świata w Taernie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Mar 2015, o 23:04 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Sigunath |
Moja propozycja jest taka żeby zrobić jakiś kompas czy coś w tym stylu. http://wiki.taern.pl/index.php/Paj%C4%99cze_jaja napisane jest tu w jakim kierunku trzeba iść ja wiem gdzie u siebie w pokoju mam północ ale jest jeden problem jak mam mieć ustawiony komputer w pokoju xD żeby się zgadzało bo tak jak mam teraz to nie ma opcji że tam dotrę. Jak w większości gier tu też by się przydało wprowadzić kierunki w końcu to też jest gra w której jest rozbudowany świat zewnętrzny może to mało istotny szczegół ale na pewno dla nowych graczy będzie przydatnym uzupełnieniem i ułatwieniem, a i wiki taern-u będzie lepiej współpracować z grą. Pozdrawiam
|
|
3 Mar 2015, o 23:19 |
|
|
Administrator
|
No więc tak.. Północ jest u góry, południe na dole, zachód na lewo, wschód na prawo. Nie ma znaczenia jak komputer ustawisz, u wszystkich jest tak samo _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
3 Mar 2015, o 23:27 |
|
|
Uczeń Simona
|
Hmm... Inteligentny człowiek sam dojdzie do tego, gdzie w taernie jest północ, południe, itd. Jak ktoś się o to pyta to...
_________________ Łuk 124, Dr 90, Sh 88, Vd 76 ~Tolnor |
|
4 Mar 2015, o 00:00 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Wystarczy że sprawdzisz z której strony pni taernijskich drzew rośnie mech
I tym spamem kończymy temat, zamykam. rzuff |
|
4 Mar 2015, o 20:00 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |