Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy rodzaj czatu.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam!
Aby dodać ten pomysł na forum zostałem zainspirowany wypowiedzią jednego gracza z serwera czwartego: Więc przejdźmy do rzeczy. 1. Czat miałby taką ikonkę: 2. Kilka zasad: - Dostęp miałby tak każdy kto popełnił w swoich "przemówieniach" na czacie globalnym/kurczaku dziennie 5x błąd ortograficzny. - Karalne byłoby wyłudzanie dostępu do czatu dla "A" poprzez specjalne tworzenie składni zawierających błędy. - Karalne byłoby pisanie poprawną polszczyzną na tym czacie. Myślę, że pomysł się spodoba i wejdzie do gry. Z pozdrowieniami dla "Smiffiego" "i hwała ci kogzie najwienkszy i oraj nubuw bo jestes najlepsiejszy" trolololo |
5 Kwi 2014, o 13:51 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Lis 2013, o 22:34 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Appsinthe |
W ramach tego przydało by się jeszcze rozszerzyć system "kupię słownik" na więcej błędów (ale i tak ludzie robią takie błędy że nikt nie byłby wstanie wpaść na coś takiego) do tego za 3 dni z rzędu popełniania tych 5 błędów ban na parę dni czy coś w tym rodzaju.
Warto byłoby jeszcze rozważyć kandydaturę Smiffiego(s4) na admina chatu dla analfabetów i mianował go głównym "ANALfabetą". _________________ Serwer: 4 Appsinthe(67)- Sheed TheTrooper(54)- Rycerz I nupki vd29, bb 19 do turka| Chcemy z powrotem Nasz S4 Zajrzyj do słownika, potem zacznij grać... |
5 Kwi 2014, o 13:59 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
A nie lepiej za błąd ortograficzny x3 na globalu/kurczaku ban na 60min +/-
_________________ TAERN VOODOO S3 |
5 Kwi 2014, o 14:22 |
|
Błądzący w Tunelach
|
naprawdę "BARDZO MĄDRY POMYSŁ" może jeszcze czat dla osób mających knebla zaproponujecie.
Ja nie wiem po co takie durne tematy zakładacie. _________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
5 Kwi 2014, o 14:33 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Lis 2013, o 22:34 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Appsinthe |
bo ja sie widzi to stado baranów na globalu/kurczaku to aż żal [ciach] ściska
edytowano, gromak _________________ Serwer: 4 Appsinthe(67)- Sheed TheTrooper(54)- Rycerz I nupki vd29, bb 19 do turka| Chcemy z powrotem Nasz S4 Zajrzyj do słownika, potem zacznij grać... |
5 Kwi 2014, o 14:40 |
|
Walczący z drzewcami
|
Hmm, pomysł godny uwagi Ale jest parę uwag:
- Smifffi przez 3 f się pisze - Takie analfabety to by musiały na tym czacie pisać, a nie mogły @nowy66 Ty na serio myślisz, że ten temat na poważnie poważnie poważnie? _________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
5 Kwi 2014, o 16:19 |
|
Administrator
|
To na poważnie czy spóźniony żart na pierwszego kwietnia?
Niepoąądane zachowania powinny być piętnowane, a nie nagradzane rangami, czy dostępem do zamkniętych stref/funkcji. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
5 Kwi 2014, o 17:29 |
|
Uczeń Heremona
|
Tak jak rzuff napisał - takie zachowania powinny być piętnowane a nie nagradzane, a ponieważ pomysł nigdy nie będzie wzięty pod uwagę jak również pojawia się w nim większość niemerytorycznych wypowiedzi to zamykam.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
5 Kwi 2014, o 20:19 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |