Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Aktualności
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dzial z aktualnosciami to swietna rzecz, ma jednak pare niedoskonalosci :
W przypadku turniejow grupowych przydalaby sie wzmianka o maksymalnej sumie leveli, zabraklo jej poprzednio. I jeszcze jedna uwaga: w wiesciach dobrze by bylo umiescic tez zmiany w grze, wydaje mi sie, ze to znacznie przydatniejsze informacje od tego, kto komu wypowiedzial wojne Swoja droga nie jestem przekonany co do slusznosci informacji z wojnami w ogole. W przypadku duzej ilosci gildii bedzie tam totalny chaos, w przypadku malej ilosci i tak wszyscy wiedza kto z kim walczy, tym bardziej, ze jest to do sprawdzenia w okienku informacji gildii. pozdrawiam _________________ Aptekarka[44] - druid S1 Lidokaina[30] - rycek S1 Archer[48] - lucznik S1 - Off Fleur[40] - voodoo S3 Off |
4 Mar 2011, o 20:35 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nie będzie raczej dużej ilości gildi, więc nie bedzie chaosu...
Na gildie będą spore wymagania _________________ Fiefiór -s3 http://www.youtube.com/watch?v=bmhVqOY22l8 |
4 Mar 2011, o 20:51 |
|
Uczeń Simona
|
Tak tak tak, rzucą się na gildie
Popieram wypowiedź autora tematu _________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein |
4 Mar 2011, o 20:54 |
|
Duma Forum!
|
Rzucą może i tak, ale wymagania jak już wyżej zostało napisane, będą odpowiednio dostrojone.
Podsumowując Kfys'a: - maksymalna suma poziomów w info o turniejach grupowych - wieści powinny zawierać ostatnie ZMIANY Ja bym tam wrzucił promowanie graczy aktywnych. Specjalna adnotacja o awansie gracza X na poziom 20, 40, 50, 60, 75, 80. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
5 Mar 2011, o 06:22 |
|
Uczeń Simona
|
Ty, zielony na górze
Po co komu wiedzieć jaki kto ma awans lvlowy ? _________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein |
5 Mar 2011, o 12:08 |
|
Duma Forum!
|
Cytuj: Ty, zielony [...] Po co komu wiedzieć jaki kto ma awans lvlowy ? Wyjaśniłem już, w skrócie: Cytuj: promowanie graczy aktywnych _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
5 Mar 2011, o 21:09 |
|
Administrator
|
Zmiany w grze będą zawarte w aktualnościach. Wieści są po to aby szefowie gildii mieli przegląd sytuacji politycznej
|
5 Mar 2011, o 23:35 |
|
Uczeń Simona
|
Drygu ten pan powyżej obraził mnie
Żądam odszkodowania! _________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein |
5 Mar 2011, o 23:36 |
|
Duma Forum!
|
Coś Ty, to tylko żarty.
Temat wyczerpany, zamykam. Aczkolwiek chętnie zobaczyłbym info w Wieściach o awansach postaci. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
6 Mar 2011, o 00:05 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 89 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |