Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Brać przedmiot czy nie??
Brać przedmiot czy nie??
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Lip 2014, o 18:08 Posty: 2 Miejscowość: Kujawsko-Pomorskie Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Burning |
Moim pomysłem jest żeby Było pytanie po zabitym mobku brać przedmiot czy nie?
Jesli ktoś ma mało czasu i nie chce zbierać śmieci np. szczypce krabostwora lub naszyjniki z orków powinien wybierać czy brać czy nie albo szybkie wyrzucenie przedmiotu np. kliknięce dwa razy na przedmiot _________________ BURN IT !! |
|
3 Lip 2014, o 09:44 |
|
|
Uczeń Heremona
|
E tam, zawracanie głowy - na pewno wszyscy będą zachwyceni, że po walce mają zapewnione dodatkowe klikanie. Jak na geo zalewa mnie żywicą to wyrzucam ją raz na jakiś czas, gdy zbierze się jakaś konkretna ilość. Moim zdaniem Twój pomysł przyniósłby więcej szkody niż pożytku.
3 Lip 2014, o 09:48 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Wyrzucanie śmieci jest dość uciążliwe, np na ichi, nieraz zapomniałem opróżnić eq przed biciem bossa i wymarzony epik przeleciał koło nosa.. Można by wprowadzić opcję blokowania dropienia "śmieci". Btw, mam wrażenie że podobny temat już był
_________________ Adhibe rationem difficultatibus. |
|
3 Lip 2014, o 09:50 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Lip 2014, o 18:08 Posty: 2 Miejscowość: Kujawsko-Pomorskie Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Burning |
dobra spk rozumiem
_________________ BURN IT !! |
|
3 Lip 2014, o 12:31 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Skoro pomysł nie spotkał się z uznaniem i autor zrozumiał dlaczego- zamykam.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
|
3 Lip 2014, o 12:41 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 44 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |