Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Puste miejsce w eq- Pomysł
Puste miejsce w eq- Pomysł
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Hej.
Jak wiadomo pewna większość osób zauważyła, że w ekwipunku mamy wolne pole. Więc (jak wiadomo ja ) wpadłem na pomysł. Było by to łatwiejsze łykanie potów. Wsadzimy tam np miksturke hp i gdy będziemy musieli szybko go łyknąć, wykonamy jakiś skrót, np CTRL + Z, konda CTRL + P mana CTRL + M. Myśle że pomysł sie spodobał. PS dodam ankiete. _________________ Kolor żółty zajęty przeze mnie. Prosiłbym o nie odgapianie koloru UWAGA! Zanim przeczytasz jaki kolwiek pomysł mojej twórczości, skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy błąd ortograficzny może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu. ON |
17 Lis 2014, o 17:23 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nad tak genialnym pomysłem siedziales pewnie trzy dni. Szkoda tylko, że nie miałeś 3 minut, żeby wyszukać dziesięć takich samych.
_________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
17 Lis 2014, o 17:28 |
|
Uczeń Simona
|
Vendetta napisał(a): Nad tak genialnym pomysłem siedziales pewnie trzy dni. Szkoda tylko, że nie miałeś 3 minut, żeby wyszukać dziesięć takich samych. Są tematy które pokazują propozycje na łykanie potów przez skróty klawiszowe. Mi jednak chodzi o zapełnienie miejsca w eq, dopiero gdy je tam włożymy będą możliwe skróty. Mój temat jest zupełnie nie o tym. _________________ Kolor żółty zajęty przeze mnie. Prosiłbym o nie odgapianie koloru UWAGA! Zanim przeczytasz jaki kolwiek pomysł mojej twórczości, skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy błąd ortograficzny może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu. ON |
17 Lis 2014, o 18:59 |
|
Współpracownik Gnarla
|
To nie jest temat o czymś zupełnie innym - cały czas bazuje to na skrótach klawiszowych przy potaniu, kiedy było to już wyjaśniane i argumentowane dlaczego nie.
Kiedy musimy szybko łyknąć to potając normalnie, zajmuje nam to dosłownie 3 sek. dłużej, a efekt ten sam. Nie wiem po co wkładać poty w tamto miejsce, skoro cały czas bezpiecznie leżą w plecaku, i nic im sie nie dzieje. Pomysł zupełnie zbędny, dlatego zamykam i przenoszę do archiwum. _________________ Ciało znikło, a duch, Nieśmiertelny za dwóch, Dalej bzdury te same plótł wciąż... |
17 Lis 2014, o 20:04 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |