Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
exp za osiagniecia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Exp w małych (bardzo małych) ilościach np. zabijam 5 razy chitona dostaje 100 exp, zabijam 10 razy 20 exp i tak dalej. Oczywiście za zabicie np. seleny dostajemy więcej.
_________________ życie to nie tylko praca to też rodzina... |
30 Lis 2014, o 20:56 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Ledwo kilka postów niżej temat Osiągnięcia - czynnik motywacyjny. Nie zakładaj kolejnych tematów z tak prostymi pomysłami, bo spokojnie można założyć że w ciągu ostatnich lat pojawiały się wielokrotnie - i nie zostały wprowadzone z sensownych powodów.
|
30 Lis 2014, o 20:58 |
|
Uczeń Simona
|
Temat był poruszany mnóstwo razy. Wystarczy spojrzeć odrobine na dół. Po za tym osiągnięcia są po to żeby wiedzieć co i ile sie zabiło. Jeszcze problemem było by wymyślenie danej kwoty na daną ilość danego potwora. Jestem na nie już poraz któryś.
_________________ Kolor żółty zajęty przeze mnie. Prosiłbym o nie odgapianie koloru UWAGA! Zanim przeczytasz jaki kolwiek pomysł mojej twórczości, skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy błąd ortograficzny może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu. ON |
30 Lis 2014, o 21:00 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Wyjaśnienia wyżej. Zamykam
_________________ Ciało znikło, a duch, Nieśmiertelny za dwóch, Dalej bzdury te same plótł wciąż... |
30 Lis 2014, o 21:19 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 73 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |