Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
witam mam pomysła do gry
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Paź 2017, o 03:44 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: cartama |
Mój pomysł to żeby dodać komendę do strategów gildii kanclerzy na możliwość sprawdzenia kto jest dostępny w g
|
|
11 Gru 2017, o 20:05 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Super pomysł. Ale był lepszy gdzieś na forum, żeby dodać ikonkę online/offline przy każdym członku gildii na liście. Np. zielona i czerwona kropeczka.
|
|
11 Gru 2017, o 20:29 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Fajną opcją dodania do gry jak dla mnie byłoby jakby świątynia działała podobnie jak teleport bez odpowiedniej rangi nie pobierałby ładunków ze świątyni . A dla takich delikwentów co nie płacą składek by się przydało
_________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
|
11 Gru 2017, o 23:07 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Odesłanie peta do samego beliara w ramach kary by się przydało i oduczyło nie wpłacania papu
_________________ P O Z D R A W I A M All postacie - Off Łucznik - On W grze od 15.09.2012 r. Koniec przygody 24.10.2018 r. Próba powrotu do pogrywania 27.06.2019 r. |
|
11 Gru 2017, o 23:16 |
|
|
Chodząca legenda
|
Dziękujemy za pomysł, podobnych idei było już wiele, często również bardziej rozwinięte, lepiej opracowane czy odbierane przez pozostałych użytkowników forum. Zachęcam do korzystania z opcji "szukaj" na forum w celu wyszukania podobnych tematów.
Nazwa tematu powinna być jego esencją, w tym przypadku sam temat nie spełnia podstawowych wymogów forum, a dublowanie pomysłu kwalifikuje się pod ostrzeżenie. Tym razem wyjątkowo tylko upominam, z racji na krótki staż na forum. Ten zamykam i przenoszę do archiwum. Pozdrawiam _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
12 Gru 2017, o 00:31 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 62 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |