![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Znaki interpunkcyjne na czacie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Witam, chciałbym zaproponować poprawienie "błędu" w czacie, a mianowicie braku możliwości napisania znaków takich jak ">" "<" ";" i wiele innych. Brak tych znaków jest dość dużym utrudnieniem w komunikacji z innymi graczami, dlatego sugeruje jak najszybsze wprowadzenie tych znaków do czatu
![]() Pozdrawiam Keyong _________________ Duffik 94 druid Ostlor RedHott 70 barba Ostlor IamDuffis 43 mo Ostlor |
24 Kwi 2011, o 01:22 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Dziwnym błędem jest też to, że na czacie walki można napisać ">.<" lecz po zatwierdzeniu wiadomości wyświetla się już tylko ">."
_________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
24 Kwi 2011, o 10:15 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że znaki specjalne trzeba było obciąć, aby nikt nie dał rady wstrzyknąć kodu?
_________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
24 Kwi 2011, o 20:12 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Mogą być to tez znaki do wpisywania komend dlatego sa zablokowane.
Toż o tym mówię ![]() ~Felix |
24 Kwi 2011, o 20:28 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Nie tyle komend, co po prostu dostępne mogłyby zaszkodzić.
Sam zgłaszałem błędy z nimi związane, a było ich tyle, że znaki zostały zablokowane. ![]() Btw. < oraz > nie są znakami interpunkcyjnymi. Chyba, że powtórzone: <<>>, wtedy jest to cudzysłów. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
24 Kwi 2011, o 21:44 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 29 Kwi 2011, o 10:35 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Z całym szacunkiem, ale nie mieści mi się w głowie, że możecie zatrudniać programistów, którzy nie potrafią zrobić tego czatu dobrze. Doskonale rozumiem, że nikt nie chce exploitów na własnym kodzie, ale da się to zrobić, tak żeby nie obniżać poziomu bezpieczeństwa. Skoro w innych MMORPG się da to czmu nie tu?
![]() _________________ * Dies Irae - die consueto * |
29 Kwi 2011, o 10:59 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
Bo tutaj jedynym zatrudnionym programista jest drygu
![]() _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
29 Kwi 2011, o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 29 Kwi 2011, o 10:35 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
W takim razie uważam, że dobrze byłoby się wystarać o jakieś lepsze od obecnego rozwiązanie interpunkcji na czacie.
_________________ * Dies Irae - die consueto * |
29 Kwi 2011, o 11:15 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
a wczym utrudnia granie brak znaków typu ><;?? nie można buźki wstawić :> lub ;> . Dla mnie są to całkowicie zbędne znaki i jeżeli są z nimi problemy to narazie można je olać.
|
29 Kwi 2011, o 13:24 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Ot, dwie buźki i diabełek ]:-> mniej.
Nie wiem, czy jest sens dla nich bawić się w modyfikowanie czatu. Dopisałem do listy, ale jest jeszcze dużo pilniejszych spraw. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
29 Kwi 2011, o 18:35 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |