Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Karczma
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Zmienić opis karczmy na "Poruszamy tu tematy wszelkie powiązane w jakikolwiek sposób z grą lub forum".
Dla lubiących polityke, dyskusje dodać dział offtopicowy. Nie chodzi tu o zabronienie pisania tematów o takiej tematyce. Ale jest wielu inteligentnych ludzi tutaj i szkoda, żeby musieli mieszać takie tematy z tematami w karczmie. _________________ |
3 Sie 2018, o 11:21 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dobry pomysł ale moim zdaniem tematy powinny być powiązane TYLKO z Taernem lub Forum
_________________ Gdybym tylko mógł, dałbym pojeździć Klejnotowi Nilu na moim garbie. Może po tym zlitowałby się nade mną i rzuciłby mi dollara. Za to wykupiłbym całą żabkę Judasz umarł za nas na krzyżu, a Prometeusz dał nam LPG i Europalety. |
3 Sie 2018, o 14:18 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Wsumie mi to ryba
Chodzi o to, żeby nie mieszały się z tematami, które nie są interesujące dla wszystkich. _________________ |
3 Sie 2018, o 15:58 |
|
Chodząca legenda
|
Dziękujemy za propozycję, nowy regulamin forum jest w trakcie ostatnich szlifów i od dawna takie są nasze ustalenia - będzie można pisać tylko o grze i pozostałych elementach serwisu.
Pozdrawiam _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
3 Sie 2018, o 17:20 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 95 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |