Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwer non pvp
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Tak odchodząc od tematu, kiedyś padła propozycja nad stworzeniem serwera non-PVP, może warto byłoby się nad tym ponownie zastanowić? Dać jednorazową możliwość przeniesienia postaci, na pewno co niektórzy by się na to zdecydowali. Zakładam, że byłaby to drobna nisza, ale nie wykluczam, że się mylę i chętnych będzie znacznie więcej.
Wydzieliłem dyskusję do nowego tematu gdyż nie dotyczy wątku głównego. Szymdaro _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
12 Gru 2018, o 01:32 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Myślę, że szkoda kasy na utrzymywanie serwera dla 20 osób. Pvp w taernie nie jest straszne.
|
12 Gru 2018, o 10:29 |
|
Walczący z drzewcami
|
Takie tematy już były:
viewtopic.php?f=187&t=7054&hilit=serwer+non+pvp - zamknięty viewtopic.php?f=121&t=45571&hilit=serwer+non+pvp - otwarty Na szybko, mi nie potrzebne, ale jak ktoś miałby skorzystać to tylko się cieszyć zostało. Proszę o zamknięcie tematu, bo ja niestety nie mogę jako iż nie założyłem tego tematu. _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
12 Gru 2018, o 14:09 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 74 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |