Strona 1 z 5 |
[ 49 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
PROPOZYCJA CZACHY I BICIE LOW LV
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dobra ile razy padłeś od grupy 3x60lv ? Na s3 są tacy co cały czas bija wszystkie lv. Według mnie jedna nieznacznie wielka zmiana uprzykszyła z karała by posiadaczy czerwonych czach. Otóż co wy na to żeby na czerwonych polach do czach była zablokowana możliwość podczas walki? wydaje mi się to za idealne rozwiązanie. Czekam na wasze opinie
|
4 Cze 2011, o 22:06 |
|
Pogromca Valdaroga
|
i może frytki do tego?
Pomysł nie trafiony w 100 % Pozdrawiam czerwona czacha s.1 btw strasznie cięzko cię zrozumieć Ostatnio edytowany przez Pirek, 4 Cze 2011, o 22:10, edytowano w sumie 1 raz |
4 Cze 2011, o 22:08 |
|
Walczący z drzewcami
|
_________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa Dzieki. Wszystkim. |
4 Cze 2011, o 22:08 |
|
Uczeń Simona
|
A na żółtych bijemy tarcze W ogóle co z ideą czerwonych pól?
_________________ I chodź bym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę. Nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi zawsze prowadzi do okrucieństwa. Ostatnio edytowany przez Apsik, 4 Cze 2011, o 23:01, edytowano w sumie 1 raz |
4 Cze 2011, o 22:59 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
To nie ma nic wspolnego z ochrona low tylko pogorszenie życia czerwonym. Zeby poprostu czerone czachy mialy blokade druzyny podczas walki pvp. i tyle
|
4 Cze 2011, o 23:01 |
|
Walczący z drzewcami
|
Veto! czemu chcesz nam, redskullą uprzykrzać życie? taka gra.
_________________ dr 120 |
4 Cze 2011, o 23:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
BO RED SKULL TO KARA a nie
|
4 Cze 2011, o 23:23 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Kara? kto ci takich głupot nagadał to tylko oznaczenie, że masz uważać Bo lubimy Pk'ować
|
4 Cze 2011, o 23:26 |
|
Duma Forum!
|
Red skull to nie tyle kara co styl gry. Kara jest to, ze inni po prostu wiedza kogo bic. Ja bym tu raczej nie szla w strone karania czaszek, tylko nagradzania graczy z tarcza, zeby red czaszki tez sie oplacalo bic.
|
4 Cze 2011, o 23:28 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 20 Sty 2011, o 03:16 Posty: 83 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Apropo czerownych czach (rs), moim skromnym zdaniem czerwone czachy powinny mieć osłabiony dmg wszystkich umiejętności w pvp (player vs player) i to by trochę ułatwiło ucieczki dla low lvli.
_________________ |
4 Cze 2011, o 23:34 |
|
Strona 1 z 5 |
[ 49 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 76 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |