Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zadania
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
1.Wprowadzenie ogranicznika czasu do robienia zadań "Trudnych" wymagających dobrej drużyny, jak i nagroda lepsza za wykonanie tego zadania w określonym czasie.
2. Gdy wykonujemy zadanie na "Herszta" i "Krzyżaka" Aby móc robić (Wypady) na bossy, uważam za super pomysł, lecz np. Kolega ma zrobione zadanie ja nie mam wystarczy wejść do niego do drużyny i można śmiało bić bosy. "Do poprawki" aby tak nie było kto chce chodzić to musi mieć wykonane zadanie. Wprowadzenie tej samej zasady nie tylko na te 2 bossy lecz na większość, które dropią legendarne itemy tz. "Rary" a ciut zwiększenie wtedy dropu. Taka mała sugestia, nie wiem czy celna _________________ Barbarzyńca 23 lvl !s3! |
19 Cze 2011, o 13:52 |
|
|
1.Na czas masz zlecenia, zadania były, są i będą bez ograniczenia czasowego, a nagroda jest dobra taka jaka jest.
2.Szczerze powiedziawszy nie rozumiem cię w tym punkcie. Z dropem to samo, były przypuszczam setki tematow "zwiększyć exp" "zwiększyć drop" i żaden nie przeszedł, więc w ten także wątpię. _________________ "Żeby ktoś miał szczęście, ktoś inny musi poczuć jego brak." Chodzić po świecie nie znając jego zasad, to jak błąkać się po wielkiej bilbiotece nie dotykając książek. |
19 Cze 2011, o 14:24 |
|
Uczeń Simona
|
1. no tylko czasem zanim zbierzesz ekipe to ci czas minie -> więc bez sensu nawet jak weźmiesz q jak masz już ekipe
2. a po co ci dygadnie na bossy dopiero po zrobieniu odpowiedniego q? ehh... to by już zniesmaczyło grę co do dropu jest dobrze... trochę trzeba się nalatać by coś mieć.. w końcu rar to unikat a większa szansa = więcej rarów = spadek ekonomii w grze |
19 Cze 2011, o 14:34 |
|
Chodząca legenda
|
1. Też uważam, że ograniczenie czasowe na zadanie nie ma sensu, możesz wziąć zadanie i dać loga i co wtedy? Albo porozmawiać i iść robić cokolwiek innego, a nie zadanie. Zdecydowanie przeciw, sam robiłem zadania tygodniami.
2. Chyba chodzi Ci o to, że jest zadanie, w którym trzeba zabić Herszta i Krzyżaka, ale nie jest to warunek chodzenia na te bossy. Możesz wcale nie robić zadania, możesz go nie kończyć i niezależnie od tego wszystkiego bossy zawsze są dostępne dla wszystkich. Odnośnie dropu też jestem przeciw, dobrze jest jak jest _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
19 Cze 2011, o 15:04 |
|
|
Ok, nie wiedziałam dzięki.
_________________ Barbarzyńca 23 lvl !s3! |
19 Cze 2011, o 17:20 |
|
Duma Forum!
|
Ja tylko dodam, ze zadania na Herszta i Krzyzaka maja na celu jedynie zapoznanie nowych graczy z tymi bossami (ich lokacja itp), ale nie daje zadnych ograniczen.
|
19 Cze 2011, o 20:55 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 68 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |