Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wyspa Murraga
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Mam pytanie dlaczego na tajemniczej wyspie Murraga jest tak ciemno ? Słonko świeci a tu jak w jaskini, za mala widoczność moim zdaniem ( chyba ze jest to jakaś przyczyna o której nie wiem ).
Moje propozycje jest taka żeby bardziej urealistycznić wyspę, 2 przykłady : 1. Dac normalny widok jak w okolicach trentis ( niech nie będzie jak w jaskini ciemno ). 2. Dodac jaskinie do ktorej sie wchodzi po przyplynieciu z Murragiem i w tej jaskini cala wyspa. Bedzie to lepiej wyglądało i poprawi estetykę, czekam na wasze opinie _________________ Mattyy S3 , 37 Druid Mationn S3 , 27 Sheed |
20 Cze 2011, o 20:04 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Jest to mała wyspa dla której wystarczy tylko trochę widoku.
Gdyby to była jakaś przystań z karczmą sklepem to rozumiem ale nie tutaj. Mam nadzieję że aż tak ci to nie przeszkadza. _________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
20 Cze 2011, o 20:46 |
|
Duma Forum!
|
Na pocieszenie dodam, ze na stronie www.wiki.taern.pl masz mape calej wyspy
|
20 Cze 2011, o 23:40 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 14 Kwi 2011, o 02:54 Posty: 233 Miejscowość: Częstochowa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 17 razy |
Nie widze potrzeby takiej ingerencji w ta wysepke tam praktycznie i tak nic ciekawego nie robisz do tej pory to bylo miejsce do zarobkowania z rybek niz do expa jakiegos
|
21 Cze 2011, o 21:53 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
No wiem ale niby słoneczna wyspa a tam ciemno jakby słońca nie było
_________________ Mattyy S3 , 37 Druid Mationn S3 , 27 Sheed |
22 Cze 2011, o 05:52 |
|
Duma Forum!
|
Ojj slonecznie to jest tylko na poczatku wyspy, spojrz na cala mape, a zobaczysz ze to w wiekszosci niebezpieczny, odludny, dziki, niezbadany i nieprzyjazny teren.
|
23 Cze 2011, o 02:13 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 96 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |