Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dodanie informacji o zmianie EQ w sklepie koldów.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
U koldów w sklepie nie ma opcji, która wyświetla informację kiedy nastąpi zmiana EQ.
Może by ją dodać tak jak jest to u kowala i Zohara? |
22 Cze 2011, o 18:34 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Ostatnio też to zauważyłem
Powinno być jakieś info o dostawach Temat nie podlega dyskusji to poprostu musi poprawione _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
22 Cze 2011, o 18:37 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Napisanie tego w koldowie jest konieczne bo jak pytając się na czacie "Kiedy są dostawy w koldowie". Usłyszałem środy i soboty , czwartki i niedziele , wtorki i piątki , poniedziałki i czwartki. Aż się człowiek pogubić może od tego wszystkiego .
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
22 Cze 2011, o 20:46 |
|
Duma Forum!
|
Cytat z wiki:
"Koldzica prowadzi sklep z różnymi częściami equ dla wszystkich profesji. Zmiana asortymentu następuje w każdą środę i sobotę o 21.30" źródło http://www.wiki.taern.pl/index.php/Borg ... s.C5.82ugi Co do tematu to popieram, ze taka zmiana by sie przydala. |
22 Cze 2011, o 20:56 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 63 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |