Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zamiana umiejętności
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam.Chciałem podsunąć pomysł zamiany umiejętności u rycerza na inną.Mianowicie chodzi o umiejętność aura czystości.Z tego co zauważyłem praktycznie żaden rycerz z niej nie korzysta ani jej nie maksuje.Bonusy dodawane co level są tak słabe,że nie ma sensu pakować wyżej niż 1 poziom.Jak zapewne wszyscy wiedzą rycerz ma znikomą ilość debuffów -podstawowy okrzyk bojowy i mierzony cios.Proponuję zamianę aury na kolejnego debuffa - Cios tarczą.Odbierałby on HP i przeciwnik otrzymuje rozbicie gardy,dzięki czemu trafienia będą o wiele lepsze.
To jest wstępny pomysł.Proszę o komentarze |
23 Cze 2011, o 13:14 |
|
Chodząca legenda
|
Hmm, sheed ma rozbicie gardy, barb ma dyńkę, a ryc też miałby sobie rozbijać? Byłby wtedy przekokszony troszkę Zrobienie aury grupowej też zmieni całkowicie ryca i zrobi z niego mega buffera. Sam nic nie dałem w tą umkę, ale nie mam pomysłu co z nią zrobić, twoja propozycja chyba troszkę za mocna.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
23 Cze 2011, o 13:58 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Buff jest do przemyślenia .. ale dzięki za komentarz.
|
23 Cze 2011, o 14:00 |
|
Współpracownik Gnarla
|
A może "Cięcie" by atakował przeciwnika i przez ścięcie odbierał mu PA.
Gram łukiem i max zabieram 6 PA , driud 2 , barbarzynca 4 . Jako że rycerz jest profesją walczącą a nie bufujacą to można też mu dodać jeden debuff zabierający PA. _________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
23 Cze 2011, o 14:31 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Rycerz nie ma jak osłabić przeciwnika- to jest jego problem
Nie jest to wcale zły pomysł @down Masz racje _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 Ostatnio edytowany przez Buszcik, 23 Cze 2011, o 15:26, edytowano w sumie 1 raz |
23 Cze 2011, o 15:04 |
|
Pogromca Valdaroga
|
a vd nie ma czarów pozytywnych. więc z nim też coś zrobić trzeba?
|
23 Cze 2011, o 15:09 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ale za to ma mocne buffy atakujące.
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
23 Cze 2011, o 15:29 |
|
Pogromca Valdaroga
|
a rycek dobre pozytywne -.- rozkaz+trans+blok... życzę powodzenia w walce przeciwko niemu...
|
23 Cze 2011, o 15:36 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To nie jest tak,że administracja musi wprowadzić tą umiejętność .. podsunąłem pomysł bo każda postać potrafi dobrze osłabić przeciwnika,a rycerz nie.To był pomysł/propozycja ,chyba po to powstał ten dział a jak dla mnie wprowadzenie tej umiejętności nie jest złe.Rozumiem,że komuś się nie podoba,jak to mówią : 'Nic na siłę'
|
23 Cze 2011, o 19:32 |
|
Walczący z drzewcami
|
Bo rycerz nie jest klasą od osłabiania przeciwnika Jego zadanie polega na wspomaganiu pozytywnymi urokami kolegów z pt, zadawaniu dmg i robienie za tanka Właśnie na tym polega balans, każda klasa służy do czegoś innego.
_________________ dr 120 |
23 Cze 2011, o 19:40 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |