Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenie-Koldy
Zlecenie-Koldy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Proponowałbym zrobić zlecenie na koldy od Belenosa.
Belenos ich nie nawidzi więc pomoglibyśmy mu w tej sprawie Zlecenie polegało by na zabiciu 15koldów. Dawało by to 4k expa i 2k kaski. ImpoLuk s1 43lvl _________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie Ostatnio edytowany przez Remol, 9 Lip 2011, o 21:00, edytowano w sumie 1 raz |
|
9 Lip 2011, o 17:52 |
|
|
Chodząca legenda
|
Można zrobić, ale jest dużo innych zleceń. Nie wiem czy też ludzie by z tego korzystali, na koldach się raczej nie expi, tylko przez nie przechodzi, ewentualnie zbiera książki.
@down Ja ich nie mylę, ale tam są z 4 grupki po 2 koldy raptem. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 9 Lip 2011, o 18:36, edytowano w sumie 1 raz |
|
9 Lip 2011, o 17:58 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Szymdaro - ty mylisz 2 typy Koldów. W tym temacie prawdopodobnie chodzi o te, rozstawione po Lesie Koldów, a nie w Jaskini Niedźwiedziej, będące 2x silniejsze od tych pierwszych
Co do tematu, to faktycznie możnaby wprowadzić pewne urozmaicenie, gdyż niektóre zlecenia są tak rozchwytywane, iż brakuje mobków na tyle osób , a w innych przypadkach byłyby urozmaiceniem expa Przykłady takich nasuwają się same: np. na gobliny (było ale się zmyło wraz z updatem ), bandyci, kłusownicy, rybostwory itd. _________________ Być neutralnym w walce dobra ze złem, to opowiadać się po stronie zła Andrzej Sapkowski, Lux Perpetua |
|
9 Lip 2011, o 18:26 |
|
|
Uczeń Simona
|
Zlecenie na rybostwory też odpowiada, ale jest ich troche za dużo i są słabe.
Łatwy byłby exp za zlecenie więc nie warte zachodu Co do kłusowników to można by urządzić NPC chroniącego tygrysy szablozębne/misie, który by prosił o zmniejszenie populacjii kłusownikow. W nagrodę za tę usługę dałby nam ok.4-5k expa i 2-3k kaski ImpoLuk s1 43lvl łucznik _________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
|
9 Lip 2011, o 19:21 |
|
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 14 Kwi 2011, o 02:54 Posty: 233 Miejscowość: Częstochowa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 17 razy |
Hmm czy ja wiem czy takie zlecenie by przeszlo? chociaz... w sumie skoro mamy juz zlecenia na wilki (pro wypas dla low lv ^^) hmm zlecenia na biedne misie oraz na orki to czemu nie na koldy ^^ ale popieram pomyslek calkiem calkiem dobry
|
|
9 Lip 2011, o 22:41 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Popieram..zleceń nigdy za wiele
|
|
11 Lip 2011, o 16:11 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem za. Zlecenia na koldy, no i na kłusowników też można zrobić, bo na tygrysy też jest od wilczego.
_________________ Masart s2 |
|
11 Lip 2011, o 20:39 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |