Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Przy logowaniu postaci...
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Mam nawet ciekawy pomysł aby dodać w panelu logowania coś w stylu miejsca pobytu.
Wyglądalo to by tak: nick ImpoLuk lvl 44 profesja łucznik podklasa to kiedyś Miejsce pobytu trakt (xx,xx) Według mnie ułatwiło by to grę z relogiem. na przykład jestes na innej postaci i ktoś szuka łucznika 40+ na Ducha Zamku i sobie myślę może ja pójdę. OK reloguje sie na lucznika i patrze jestem na herszcie. Długa droga wchodzisz i masz troche lagi więc troche czasu zmarnujesz przy relogu, a tak to sprawdzasz miejsce pobytu i nie musisz sie ponownie logowac, a np w tym czasie byłeś na krzyzaku (20lvl) i insta sie wyłączyła, a kolega jakims cudem wygral _________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
11 Lip 2011, o 11:20 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Może być, ale w panelu postaci nie ma za dużo miejsca.
Nie do końca zrozumiałem ale może być. _________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
11 Lip 2011, o 11:23 |
|
Uczeń Simona
|
To trza by to powiększyć o 2 takie linijki
_________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
11 Lip 2011, o 11:48 |
|
Chodząca legenda
|
Dla mnie zbędny dodatek, trzeba pamiętać gdzie daje się loga, chociaż w ostateczności można wprowadzić
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
11 Lip 2011, o 12:28 |
|
Uczeń Simona
|
Jak ktoś miał przerwe miesiąc albo pare tygodni to zapomni gdzie był
_________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
11 Lip 2011, o 12:52 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |