Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
nowe postacie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Lip 2011, o 21:44 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
mam pomysł na stworzenie 3 nowych postaci pierwsza mag wody moce
wodna fala obrażenia 140%na pierwszym poziomie umiejętności wodospad obrażenia od wody +15% na pierwszym poziomie umiejętności wodna spirala obrażenia 190% pierwszym poziomie umiejętności rozpłynięcie sprawia ze postać jest niewidoczna obrona fizyczna i dystansowa + 30% pierwszym poziomie umiejętności tsunami obrażenia 160% pierwszym poziomie umiejętności zamrożenie unieruchamia postać na określony czas czas 2 pierwszym poziomie umiejętności lodowa strzała obrażenia 190% pierwszym poziomie umiejętności kwaśny deszcz woda zamienia się w chemikalia które dają obrażenia przeciwnikowi obrażenia 90% pierwszym poziomie umiejętności ( kwaśny deszcz daje obrażenia wszystkim w jego zasięgu ) utopienie coś w stylu ukazanie śmierci |
|
30 Lip 2011, o 22:17 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Napisałbym coś ale zaraz by się pytali dlaczego taki jestem że ze wszystkim się nie zgadzam
_________________ dr 120 |
|
30 Lip 2011, o 22:19 | ||
Uczeń Simona
|
Napiszesz poprawniej ? tzn bardziej estetycznie ;D
_________________ http://graphics-forum.phorum.pl Kariera w taernie zakończona postaciami Chemidrut - 62 lvl chemik - 68 lvl falconeer - 28 lvl Gracz The pride of taern - EMERYT Na forum Prawie emeryt |
|
30 Lip 2011, o 22:21 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Lip 2011, o 21:44 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
mag ziemi
uderzenie ziemi obrażenia 190% na pierwszym poziomie umiejętności błotna kula obrażenia 150% na pierwszym poziomie umiejętności moc natury obrażenia +50% na pierwszym poziomie umiejętności trzęsienie ziemi to to samo co skok ogra tylko ze obrażenia 150% na pierwszym poziomie umiejętności i atakuje wszystkich w jej zasięgu tarcza ziemi to samo co gruboskórność czy blok tarczą wytrzymałość na obrażenia 80% na pierwszym poziomie umiejętności siła golema obrona fizyczna i dystansowa + 30% na pierwszym poziomie umiejętności kontrola roślinna PA + 2 na pierwszym poziomie umiejętności pięść golema obrażenia 190% na pierwszym poziomie umiejętności ruchome piaski to to samo co korzenie |
|
30 Lip 2011, o 22:28 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
a maga powietrza napisze jutro bo mnie ręka boli
|
|
30 Lip 2011, o 22:30 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Cytuj: tarcza ziemi to samo co gruboskórność czy blok tarczą wytrzymałość na obrażenia 80% na pierwszym poziomie umiejętności A na siódmym poziomie? Setka pewnie... _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
|
30 Lip 2011, o 22:32 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
jak ma wyglądać tak jak te 2 poprzednie to się nie męcz. zrobione na odwal. mag ziemi jest (zrobiony przez mnie nawet) jako podklasa dla druida. nowych klas raczej nie będzie - jedynie podklasy.
zamykam, a jeśli lepiej to opracujesz to napisz mi na pw. jeśli będzie chociaż znośne to odblokuję. |
|
30 Lip 2011, o 22:33 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |