Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sheed w drużynie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 25 Maj 2011, o 12:02 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Od jakiegoś czasu gram Sheedem i spotkałem się z tym ze nie za bardzo chce się go do drużyny. Przyczyna jest to że nie ma nic co daje całej drużynie np. rycerz rozkaz, barbarzyńca gruboskórność, MO deszcz.
Moja propozycja czy można by kontrole oddechu dać aby od 4 poziomu była drużynowa i każdy z drużyny otrzymywał by dodatkowe PA i redukcje kondy. Ostatnio edytowany przez [email protected], 1 Sie 2011, o 10:15, edytowano w sumie 1 raz |
1 Sie 2011, o 10:11 |
|
Błądzący w Tunelach
|
O nie, to trochę było by za silne. Sheed może dac kontrole komuś, ale dla całej drużyny?
_________________ S3 |
1 Sie 2011, o 10:14 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Sheed przekokszony jest
Mi jako rycerzowi super się z nim expi: Wrzuci front i rozda koncentrację A ja dam rozkaz,trans,poświęcenie Między tymi panuję symbioza(wymiana korzyści),fajnie się z nim expi,chodzi na bossy Na Wendigo z 1 sheedem super było,rozdał ekipie koncentrację Konda się nie kończyłą + 2PA Nie trzeba go już ulepszać Drużynowa Kontrola to byłby absurd... Tak jakby był by i drużynowy blok tarczą _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
1 Sie 2011, o 10:21 |
|
Walczący z drzewcami
|
Bo gracze nie nauczyli się jeszcze wykorzystywać sheeda
A co do pomysłu, wtedy to byłby zbyt silny buff, a gra ma być trudniejsza od innych, wiec to krok nie w tą stronę. _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch Brotherhood Of Death |
1 Sie 2011, o 10:35 |
|
Chodząca legenda
|
Zdecydowanie nie, wtedy sheed z ekipa siałby pogrom. Obecnie może rozdawać po kolei kontrolę wszystkim, co czasami można zaobserwować, a przeważnie rzuca sobie, ze względu na mały pobór kondy, przy dłuższych walkach znaczenie mają też dodatkowe PA. Poza tym to bardzo dobra profesja, na s3 jest kilku hlvl sheedów (o ile się nie mylę to 3 osoby 60+, w tym jeden 70 lvl obecnie zbanowany), chyba najmniej osób z wszystkich klas i na brak zajęcia nie narzekają, chętnie są zabierani na fyo/modliszke/dz czy jakiekolwiek inne bossy.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
1 Sie 2011, o 10:52 |
|
Walczący z drzewcami
|
[email protected] napisał(a): Od jakiegoś czasu gram Sheedem i spotkałem się z tym ze nie za bardzo chce się go do drużyny. Przyczyna jest to że nie ma nic co daje całej drużynie np. rycerz rozkaz, barbarzyńca gruboskórność, MO deszcz. Sheedowie sa bardziej chciani niż mo. Jest przydatny bo może dawać PA i dodatkowo debufy. Grupowa kontrola oddechu powinna być przy jednej z 3 podklas sheeda |
1 Sie 2011, o 15:42 |
|
Pogromca Valdaroga
|
E tam, po zmianach Sheed jest super.
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
2 Sie 2011, o 12:06 |
|
Pogromca Valdaroga
|
[email protected] Sheed na większym lvl jest bardziej pożądany niż mo. A dobry sheed+dobry łuk sprawia że w teamie nie trzeba vd czy nawet druida. Sheed został podkręcony nie wiem ile grasz ale wnioskuje z twojego posta że nie poznałeś jeszcze jego pełnej mocy Oferuj się często na chacie a na pewno znajdzie się dla ciebie ekipa.
Zamykam. |
2 Sie 2011, o 13:24 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |