Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Łowca
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Co wy na to aby najwyższy poziom łowcy mógł atakować każda czachę wszędzie oprócz zielonego terenu. Przecież jakiś przywilej bycia łowca się należy.
_________________ Serwer Larkas Rycerz 118 Vd- 110 Zdobyty BLASK |
3 Sie 2011, o 14:46 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Trudno jest utrzymać ten status więc jestem za.
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
3 Sie 2011, o 14:49 |
|
Chodząca legenda
|
Dla mnie to przesada, uniemożliwi to praktycznie granie czaszkom na normalnych polach, bo będą wszędzie atakowani przez hlvl tarcze.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
3 Sie 2011, o 15:04 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Cenne przy ocenie tej propozycji byłyby informacje ile mamy czach, ilu mamy łowców, ile razy czacha zabiła słabszego neutralnego gracza, itp.
To pozwoliłoby nam ocenić, czy jest balans, czy trzeba czachy dodatkowo karać. Dodatkowo dużo zależy od tego, czy chcemy mieć więcej PvP, czy PvE. Bo jeżeli utrudnimy grę czachom, to musimy się liczyć z tym, że PvP będzie coraz mniej. Chyba na razie nie potrafię się ustosunkować do tego pomysłu... _________________ And so I left - cold of heart and soul. Forced to the road, and the long, bitter night. |
3 Sie 2011, o 15:33 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ale przecież można sobie zawalczyć normalnie na red terenie
_________________ Serwer Larkas Rycerz 118 Vd- 110 Zdobyty BLASK |
3 Sie 2011, o 15:35 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dobry Pomysl, Przeciwiestwo czachy to Tarcza, wieć to są odwieczni Wrogowie, , a nie tak jak są Debile !! , Czacha bije czache.. to jest patologia.
|
3 Sie 2011, o 16:20 |
|
Zabójca Tilsai
|
Jestem na nie.
Łowca i nie tylko może atakować czerwone czachy na normalnym terenie. Mając czerwoną czaszke nie można czasem normalnie przejść między mapami 'pokojowo' bo znajdzie się taki ambitny który nas ciągle atakuje. Nie utrudniajmy czaszkom życia jeszcze bardziej, bo w efekcie zostaną sami łowcy i będzie przekichane. _________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
3 Sie 2011, o 17:39 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ale głupi pomysł Wtedy czachy już kompletnie znikną. Jestem na NIE
_________________ dr 120 |
3 Sie 2011, o 17:52 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
To ja w takim razie rządam, aby czewrona czacha mogła wszędzie atakować najwyższe tarcze :p Pomysł równie nierealny jak ten twój.
_________________ "Żeby ktoś miał szczęście, ktoś inny musi poczuć jego brak." Chodzić po świecie nie znając jego zasad, to jak błąkać się po wielkiej bilbiotece nie dotykając książek. |
3 Sie 2011, o 17:56 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Za duży minus dla czach, szczególnie red :/
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
4 Sie 2011, o 10:55 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |