Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Co to ma byc?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Podzczas Bicia Lodowego Smoka Popadalismy Troche i co najleprze Niemozna bylo juz wejsc . Pisalo Ze W walce uczestniczyło już 10 graczy. Nie możesz dołączyć.
Dla mnie to Jeste Smieszne Place zaInstancjie Zeby Nie móc Wejsc Na danego bosa ? To poco ja tam poszedlem Pozwiedzac? Mysle Ze W instancjach Powinno byc bez ograniczen ! Co wy na to _________________ Buby Łuk 87 S1 KOX! |
4 Sie 2011, o 01:31 |
|
Duma Forum!
|
Bylo testowane w czasie gildii, ze jak walcza 2 druzyny 5vs5 i przez walke przetoczy sie zbyt wielu graczy to lagi sa tak koszmarne, ze ludzi wywala i nie da sie walczyc.
Co do braku ograniczen w instach to nie wiem, czy sie da takie cos zrobic, ale pomysl nieglupi. |
4 Sie 2011, o 01:52 |
|
Duma Forum!
|
To jest wyzwanie a nie tłuczenie smoka na 1000 razy, widocznie za słaby skład miałeś.
Zawsze koledzy mogli uciec i bić razem od nowa _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
4 Sie 2011, o 02:12 |
|
Chodząca legenda
|
@up Dokładnie zrobiliśmy tak samo na DZ, ścięło walkę, ktoś został i dołączyć po 2 relogach już nie mogliśmy. Wystarczy uciec i zacząć za chwilę razem bić
Jest też problem z komunikatem - "walka dobiega już końca", wtedy również sytuacja jak wyżej. Według mnie nie trzeba tu nic zmieniać, chociaż jeśli się da to jakoś rozgraniczyć w pvp i pve to proszę bardzo Nadal jest też nie do końca zrobiona sprawa z blokowaniem drużyny i dołączaniem znajomych oraz członków gildii, można się pod ten temat podpiąć z takimi wariantami. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
4 Sie 2011, o 07:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ale jak smokowi zostaje 1k hp to bede uciekac daj spakoj
_________________ Buby Łuk 87 S1 KOX! |
4 Sie 2011, o 13:07 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |