Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
walka pvp
walka pvp
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Spotkałem się już kilka razy z "unikaniem" PumpMastera a mianowicie jedna osoba atakuje a reszta dołącza. Mój pomysł polega na tym ze jeśli jedna osoba ma zablokowana drużynę to z obu stron nie mogą ludzie dołączyć
Może mała poprawka: wprowadzić ze nie mogą się ludzie dołączyć jak maja za wysoki level w stosunku do ofiary. 30% np podobnie jak pump. proszę o dokładne czytanie dołączyć nie atakować Ostatnio edytowany przez SewcaBurzy, 4 Sie 2011, o 20:53, edytowano w sumie 1 raz |
4 Sie 2011, o 18:54 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ale to nie zmienia faktu, że pomimo iż drużyna jest zablokowana, to znajomi moga do niej dołączyć, więc tutaj należałoby się pokusić o inne rozwiązania.
_________________ Rycerz to nie profesja.. Rycerz to styl bycia! --------------------------------------------- Gastaut rycerz 71vl S1 Lirianna druid 33lvl S1 Gastly -> już niedługo kox łuk na S1 |
4 Sie 2011, o 18:56 |
|
|
A no tak bo jest ten patch no to można ogólnie zablokować wszystko
|
4 Sie 2011, o 18:59 |
|
|
Albo tak może trochę nie uczciwie będzię to się tyczyć tylko czaszek. Bo chyba głównie o nich się rozchodzi
|
4 Sie 2011, o 19:01 |
|
Walczący z drzewcami
|
SewcaBurzy napisał(a): Spotkałem się już kilka razy z "unikaniem" PumpMastera a mianowicie jedna osoba atakuje a reszta dołącza. Mój pomysł polega na tym ze jeśli jedna osoba ma zablokowana drużynę to z obu stron nie mogą ludzie dołączyć Czyli napadna na kogoś z 3 kolegów a do ofiary nikt nie bedzie mogl dolaczyc? Myśle że kolejne osoby dolaczające powinny wywoływać pumpa Edit: Doczytałem, ale rozumiem to tak że jak my atakujemy to mamy zablokowaną drużynę i wtedy do niego nie mogą dołączyć Ostatnio edytowany przez DariusVortex, 4 Sie 2011, o 19:08, edytowano w sumie 1 raz |
4 Sie 2011, o 19:04 |
|
|
Znowu ktoś niedokładnie przeczytał ehh. Przy ZABLOKOWANIU grupy
|
4 Sie 2011, o 19:06 |
|
Uczeń Simona
|
Czaszki to również gracze tacy sami jak inni, jeśli już miało by to zostać wprowadzone to dla wszystkich.Ogólnie pomysł nie przypadł mi do gustu.
@Nie można kogoś ograniczać tylko za to jaki tryb rozgrywki wybrał. _________________ I chodź bym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę. Nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi zawsze prowadzi do okrucieństwa. Ostatnio edytowany przez Apsik 4 Sie 2011, o 19:21, edytowano w sumie 2 razy |
4 Sie 2011, o 19:10 |
|
|
czaszki to owszem też gracze ale raczej agresywni i lubiący atakować niewinnych wiec moim zdaniem powinni mieć mniej przywilejów
|
4 Sie 2011, o 19:13 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:22 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
SewcaBurzy napisał(a): Spotkałem się już kilka razy z "unikaniem" PumpMastera a mianowicie jedna osoba atakuje a reszta dołącza. Mój pomysł polega na tym ze jeśli jedna osoba ma zablokowana drużynę to z obu stron nie mogą ludzie dołączyć Czyli atakujący blokuje grupę i do ofiary też nie może nikt dołączyć i pozostyaje pojedynek 1vs1. Ale ogólnie to moje zdanie jest na nie... Co to ma być, że postacie agresywne mają mniej przywilejów. |
4 Sie 2011, o 19:27 |
|
|
wiecie skoro nic nie daję posiadanie czachy ani tarczy to po co to jest dla ozdoby?
|
4 Sie 2011, o 19:48 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |