Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
oszlifowany topaz i oszlifowany aragonit
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Mam pomysły na odnośnie aragonitu i topazu. Kto jest za tym, żeby za 80 golda topaz szlifował Tizemlin? Kto jest za tym, żeby za 40 golda Tizemlin szlifował aragonit? czy jesteście za tym, aby Tizemlin szlifował 4 kryształki topazu za 80 golda? a aragonitu 6 kryształków za 40 golda? Ja myślę że jak topaz przed szlifem kosztuje 140 golda, to jednak topaz po szlifie by mógł kosztować 14k a aragonit przed szlifem kosztuje 800 golda, po szlifie by mógł kosztować 8k. Jeżeli chodzi o skup, to ja myślę żeby Darko Gnarl skupował oszlifowany aragonit, a Leila niech by skupowała oszlifowany topaz za 14k. Nie pozwólmy topazowi i aragonitowi się marnować! Nie sprzedawajmy topazu ani aragonitu u Zohara, Woberga czy Borgitty. Zgadzacie się ze mną? To jest tylko moja propozycja.
|
8 Sie 2011, o 15:12 |
|
Pogromca Valdaroga
|
składniki flasz/inhibitorów nie powinny być źródłem dochodu jak np. halit.
więc topaz odpada na pewno (zwłaszcza, że łatwo się do niego dostać). co do aragonitu, to mimo, że jest potrzebny do flaszy to ze względu na uciążliwe położenie mógłby być źródłem dochodu. ale i tak najlepiej zrobić coś z halitem (zmniejszyć wagę np.) |
8 Sie 2011, o 16:08 |
|
Chodząca legenda
|
Dla mnie to zupełnie zbędna sprawa. Aragonit zawsze przerabia się na flaszki, a nawet gracze go skupują żeby robić flaszki samemu. Topazu chyba nikt nie zbiera, nie opłaca się robić inhibitorów.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
8 Sie 2011, o 16:13 |
|
Uczeń Simona
|
Według mnie dobry pomysł 50% argonit tak jak powiedział/a 3siu
mógłby być dochodem. powiedział _________________ |
8 Sie 2011, o 19:02 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |