Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kowal-cenki:D
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Jak myślicie o tym by zamast jego cen <kowala>proponowac cenki bo masz cos za 3 tys on daje 300 wiec wiecie, Ja chce bysmy mo dawali cenki i on daj tak lub nie bo sie nie oplasa nie kiedy,dawajcie glosy na TAK !!!!!!!:D moj nick to SeToRioSSs pw jak cos":D
|
8 Sie 2011, o 16:32 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dość chaotycznie napisane. Mogłeś też wstawić ankietę.
Ja jestem generalnie na nie. Po co komu licytacja (bo zapewne o to Ci chodzi) z kowalem? Kowal zawsze był najpewniejszym kupcem i niech lepiej tak zostanie edit do posta poniżej: To normalne, że kowal nie płaci pełnej wartości przedmiotu. Chcesz dostawać więcej? Sprzedawaj u graczy. Co ma taka licytacja zmienić ? Aby miało to sens trzeba by wprowadzić nowe statystyki jak "charyzma" czy "handel". Jak dla mnie zupełnie nie ma to sensu, ale może ktoś inny się wypowie. _________________ Choco Ostatnio edytowany przez CzejS, 8 Sie 2011, o 16:46, edytowano w sumie 1 raz |
8 Sie 2011, o 16:37 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
ale wiesz jak masz cos za 3tys a ondaj 300 to wiesz jawloe bysmy dawali mu cene i on mowi za dorzo lub oki to wiesz
|
8 Sie 2011, o 16:42 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem na nie, ponieważ:
1. Według moich obserwacji i według Taern Wiki, kowal zawsze daję taką samą cenę - jako procent nominalnej wartości, w zależności od rodzaju przedmiotu (zwykły, uszkodzony, przypisany). To według mnie sprawiedliwe rozwiązanie, nie ma co kombinować. Jeśli uważasz, że kowal płaci zbyt mało w stosunku do realnej wartości danego przedmiotu, to próbuj sprzedać go innym graczom. 2. Nie przyłożyłeś się do swojej propozycji. Napisałeś ją "na odwal", w sposób bełkotliwy i z licznymi błędami. _________________ And so I left - cold of heart and soul. Forced to the road, and the long, bitter night. |
8 Sie 2011, o 17:03 |
|
Chodząca legenda
|
Obecny system sprzedawania jest bardzo dobry, nic bym tu nie zmieniał, a ten pomysł mija się z wszelką logiką.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
8 Sie 2011, o 17:42 |
|
Uczeń Simona
|
Według mnie zły pomysł ponieważ kowal nie myśli. Chcesz coś sprzedać za 3000 i proponujesz 301(nie zgadza sie ) proponujesz 300 (zgadza si )
_________________ |
8 Sie 2011, o 18:53 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |