Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Walki
Walki
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Cześć.
Moim zdaniem , aby urozmaicić walki i zachęcić do nich większej ilości użytkowników , powinno zostać wprowadzone, coś co pozwoli oglądać wszystkim walki turniejowe , mogą być wprowadzone jakieś limity na daną walkę (liczba ludzi) , do takiej ilości aby nie spowalniały one pojedynku. Sądzę , że byłoby to atrakcyjne i dużo ludzi spędzało by czas oglądając takie walki . W mojej wyobraźni wyglądałoby to tak , że można kliknąć w listę walk i wybrać tą , która nas zadowala , poza tym jeśli byłby limit powiedzmy 3 osoby max , które mogą jedną walkę oglądać , można by było dać za platynę wstęp ponad limit , ale to już inna sprawa. Czekam na sugestie . Ostatnio edytowany przez Rakus 11 Sie 2011, o 12:13, edytowano w sumie 2 razy |
|
10 Sie 2011, o 19:34 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Fajny pomysł.
Napewno będą głosy na NIE ale ja jestem za. PS. Zrób ankiete. _________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
|
10 Sie 2011, o 19:47 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
To jeden z tych pomysłów o których każdy myślał i nikt o nich nie napisał
Jak dla mnie pomysł jest świetny. Zdecydowanie na turnieje będą przychodzić tłumy. Inna sprawa, że chyba nie będzie to łatwe do zrealizowania... ...i może w dalszych planach możliwość obstawiania...? Pozdrawiam i liczę na was ekipo _________________ Choco |
|
10 Sie 2011, o 20:02 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Super pomysł:). Jednak obserwatorzy mieliby swój jakby pokój-czat.
Bo jako gracz, nie chciałbym widzieć jakiegoś spamu podczas walki. trudne do zrealizowania? tego nie wiem, trzeba czekać na czerwonych _________________ [s3] Łuk: BboySayan Poziom: 48(top8). Początek przerwy: 2011-02-20 4 miechy postać-OFF Poziom: 48(top320) - 2011-06-20 -postać ON Poziom: 65(top93) - 2011-07-20 -postać Znowu OFF (i to na dobre!) S4 - Sayan - Łucznik. |
|
10 Sie 2011, o 20:07 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Jeśli to byłoby trudne do zrealizowania to sądzę , że coś takiego jak zapisy z walk do obejrzenia , już nie za bardzo .
|
|
10 Sie 2011, o 20:08 |
|
|
Chodząca legenda
|
Też kiedyś o tym myślałem - fajnie sobie pooglądać walki innych, szczególnie 5/5 są bardzo widowiskowe. Można by obejrzeć najlepszych w akcji. Zagłosowałem jednak na nie, gdyż pojawia się wielki minus w postaci jawności przebiegu walki, czytaj taktyki każdego z graczy, co na pewno byłoby wykorzystywane przez obserwatorów (albo walczących, albo przekazujących informacje walczącym w turnieju znajomym) do kolejnych walk. Realizacja też mogłaby być trudna oraz obawiam się lagów podczas walki przy dużej ilości obserwatorów. Na pewno jeśli byłby limit oglądających powstałyby automatycznie problemy - kto może oglądać walki?
@down - ja wygrałem turniej mając 4 rozpoczęcia, gracze znając moją taktykę mieli by 1/4 szans na dobrą kontrakcję w pierwszej turze. Na szczęście wszystko 2:0, być może z powodu nie spodziewania się _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 10 Sie 2011, o 20:32, edytowano w sumie 1 raz |
|
10 Sie 2011, o 20:21 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Mogłaby mieć każda taki niby pokój i powiedzmy 3 miejsca i każde miejsce dla innego przedziału lvlowego , otwierane by były przed walką i kto 1 ten lepszy , oczywiście napisane by było kto walczy w danym "pokoju".
|
|
10 Sie 2011, o 20:23 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Pomysł fajny. Czasem jestem strasznie ciekawa jak innym idzie.
Ale teraz pytanie czy realizacja sprawiłaby dużo kłopotu. Co do wypowiedzi wyżej jawność taktyki raczej nie powiedziałaby dużo. Chyba . Gracz codziennie walcząc czy to na arenie czy w pt widzi jakich taktyk ludzie używają. Ale nie wiem może i masz racje. _________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
|
10 Sie 2011, o 20:24 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Jak chcecie zobaczyć PvP to walczcie sami.
Będzie to niesprawiedliwe bo zobaczymy jaką taktyką ktoś walczy. Są też ważniejsze rzeczy do zrobienia niż tego typu "bajery" _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
|
10 Sie 2011, o 20:28 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem zdecydowanie za.
Odpierając argumenty przeciw temu pomysłowi: 1. Zgodnie z tradycją turnieje powinny być rozgrywane przed publicznością. Zarówno w starożytności (walki w koloseum), średniowieczu (turnieje rycerskie) oraz współczesności (turnieje sportowe) wszelkie turnieje odbywały się na oczach tłumów widzów. Śmiem więc twierdzić, że utajnianie walk w Taernie jest nieklimatyczne i sprzeczne z ideą turnieju. 2. Skoro ktoś będzie mógł zobaczyć Twoją taktykę, to Ty również będziesz mógł zobaczyć jego. Tutaj jest sprawiedliwość. 3. Jeśli ktoś jest dobrym wojownikiem i ma aspiracje do zaistnienia w turnieju, to nie powinien się bać widzów. Powinien umieć improwizować i zaskakiwać przeciwnika. Jeśli tego nie potrafi, to moim zdaniem nie zasługuje na zwycięstwo. EDIT: Prośba do autora tematu, aby poprawił pytanie w ankiecie. ("biorących" zamiast "bieżących") _________________ And so I left - cold of heart and soul. Forced to the road, and the long, bitter night. |
|
11 Sie 2011, o 09:26 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |