![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowa Um dla druida
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Cze 2011, o 17:04 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Wpadłem na pewien pomysł. Chodzi o nową umiejętnosc druida - atak dystansowy.
Wpadłem na to przeglądając um druida. Druid ma umiejętność korzenie i ta umiejetność obniża obrone na dystans, a profesja niestety nie posiada takiej umiejetności. Nową umiejętnościa była by np. błyskawica. Myślę, że ułatwilo by to gre druidom i znacznie ją zabarwiło. |
15 Sie 2011, o 12:28 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
OMG. Ułatwiło grę druidom? JESZCZE BARDZIEJ?
Dodajmy jeszcze mu grupowe oslepienie, otępienie i ukazanie żeby miał jeszcze łatwiej. Druid ma pomagać w teamie, leczyć, rozdawać kondycję, a nie siać rozwałkę (w sumie i tak to robi). Więc kolejna umiejętność, która czyni druida jeszcze bardziej potężnym mija się z celem :/ Co ma zrobić taki barb skoro dostanie korzeń i jeszcze ma być traktowany piorunem? Możliwe, że takie coś wejdzie razem z podklasami, ale przed nie ma prawa przejść. |
15 Sie 2011, o 12:36 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
temat niedopracowany i nietrafiony. gram druidem i gdybym jeszcze miał atak dystansowy to na prawdę byłbym nie do pokonania dla graczy o 30poziomów więcej.
|
15 Sie 2011, o 13:18 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |