Strona 1 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ryc
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Kurde ! Koniec tego ja chce dystansowy skill na rycka bo porostu prawie każdy drut pojedzie rycka. No kurde Łuka osłabiliście a rycka nie możecie ulepszyć weźcie coś róbcie. Mowie do was Admini.
_________________ Serwer Larkas Rycerz 118 Vd- 110 Zdobyty BLASK |
7 Sie 2011, o 23:04 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jak walczyłem z każdą inną profą swoim rycem to przegrywałem. Nie tędy droga. Poczekajmy na ostateczne gildie i wprowadzenie podklas. Może wtedy coś zmieni. Niech teraz pozostanie tak jak jest. Jeszcze jedno uważaj na swownictwo.
_________________ Masart s2 |
7 Sie 2011, o 23:15 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ehhhh zanim wejda pod klasy minie wiele czasu. A dotego najwiekszy problem stawia drut z reszta jakos idzie walczyc.
_________________ Serwer Larkas Rycerz 118 Vd- 110 Zdobyty BLASK |
7 Sie 2011, o 23:17 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Wprowadzenie podklas wprowadzi też balans klas. Wszystko w swoim czasie
Teraz są prowadzone intensywne prace nad gildiami, zapewniam, że nie będziecie zawiedzeni _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
7 Sie 2011, o 23:20 |
|
Walczący z drzewcami
|
To ja chce silny fizyczny atak u łuka, fastem!
_________________ dr 120 |
7 Sie 2011, o 23:40 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Co tam fizyczny atak, chcę laleczkę bazującą na zręczności
Nie ma to jak koncert życzeń. Ryc ma niezłe szanse z MO oraz vd, walk z innymi klasami nie widziałem. Jeśli się nie umie walczyć, to z każdym się przegra. |
7 Sie 2011, o 23:43 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Co nie umnę walczyć. Doskonale wiem jak walczyć. Zawsze jak walczę w pvp to nie mogę z nikim wygrać. Do tego ponad miesiąc czasu nie grałem. Lecz wiem, że za dużo zmian nie weszło.
_________________ Masart s2 |
8 Sie 2011, o 00:06 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Bez przesady z tym ryckiem, wcale nie jest taki zly, to, ze zjada go druid to zupelnie inna bajka, nie jego jednego ale taki juz urok druida, co nie zmienia faktu, ze z reszta nie jest bez szans
A co do podklas, boje sie o nie, naprawde, jest ich bardzo duzo (21) i jest to ogrom pracy a co za tym idzie potrzeba na to mnostwo czasu, moze to dlugo potrwac albo co gorsza, ekipa zrobi to w koncu na szybko, bo bedzie za duzo placzy i zamiast balansu, bedzie tylko chaos. [tak, jestem od urodzenia pesmista ] pozdrawiam serdecznie _________________ Aptekarka[44] - druid S1 Lidokaina[30] - rycek S1 Archer[48] - lucznik S1 - Off Fleur[40] - voodoo S3 Off |
8 Sie 2011, o 08:08 |
|
Uczeń Simona
|
Jakby był jakiś dystansowy skill to proponuje rzut mieczem
0*6 siła i 0*9 zreka( wymyslilem tylko bo nie umiem wyliczyc ) _________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
8 Sie 2011, o 08:21 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ja se mogę czekać na podklasy ze rok lub 2 lata. Tylko żeby dobrze były zrobione. No i niech wpierf zrobią do końca gildie.
_________________ Masart s2 Ostatnio edytowany przez masart, 8 Sie 2011, o 10:34, edytowano w sumie 1 raz |
8 Sie 2011, o 09:20 |
|
Strona 1 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |