Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Targowisko
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Niedawno pojawiła się ankieta na temat taernu.
Dokładniej mówiąc temat jej brzmiał ,,Co chcecie zmienić w taernie" Wiele osób kliknęło,że nie ma takiej rzeczy wypisanej ale za to w postach napisali,że chcą targowisko. Podajże nawet moderator poparł ten pomysł. Postanowiłem więc stworzyć oddzielny temat dotyczący targowiska Ja jestem ogólnie na tak więc chciałbym się spytać. CO TO TARGOWISKO MIAŁOBY WNOSIĆ TO GRY? COŚ PODOBNEGO DO HANDLU GRACZAMI? CZY COŚ W RODZAJU ALLEGRO? TZN WYSTAWIANIE PRZEDMIOTÓW I LICYTACJA? CZEKAM NA WASZE PROPOZYCJE! Pozdrawiam TheBestHardkor _________________ |
11 Wrz 2011, o 16:04 |
|
Chodząca legenda
|
Po co osobny nowy temat na targowisko założony przez Ciebie? Jest już ich z 20. Na propozycje to może czekać administracja, w tamtych tematach wszystko było szeroko opisane, a Ty zadajesz tylko pytania, zamiast dać propozycję rozwiązania. Administracja stwierdziła, że targowisko kiedyś będzie, nie ma co drążyć tematu. W jakiej postaci? Przekonamy się.
Na przyszłość szukaj tematów, nie odgrzebuj przestarzałych, bo mam wrażenie, że od wczoraj posty nabijasz. Za dublowanie tematów są warny, za offtopy (choć nie do końca) takie jak ten pewnie też. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
11 Wrz 2011, o 16:10 |
|
Uczeń Simona
|
Szymdaro napisał(a): Po co osobny nowy temat na targowisko założony przez Ciebie? Jest już ich z 20. Na propozycje to może czekać administracja, w tamtych tematach wszystko było szeroko opisane, a Ty zadajesz tylko pytania, zamiast dać propozycję rozwiązania. Administracja stwierdziła, że targowisko kiedyś będzie, nie ma co drążyć tematu. W jakiej postaci? Przekonamy się. Na przyszłość szukaj tematów, nie odgrzebuj przestarzałych, bo mam wrażenie, że od wczoraj posty nabijasz. Za dublowanie tematów są warny, za offtopy (choć nie do końca) takie jak ten pewnie też. Poco miałbym posty nabijać? Co by mi to dało ? _________________ |
11 Wrz 2011, o 16:15 |
|
Pogromca Valdaroga
|
nie wiem co Ci to daje. ale piszesz nic nie wnoszące posty w prawie każdym temacie. powtarzasz to, co ktoś już napisał.
szukajka nie boli. o targowisku jest sporo tematów. zamykam. Ponadto viewtopic.php?f=66&t=9391 a dokładnie Cytuj: Dodatkowo przyjęło się również, że podczas edycji postów użytkowników na forum, członkowie Ekipy dopisany tekst oznaczają kolorem, który jest odpowiednikiem koloru ich nicku: -Moderatorzy forum - jasnozielony -Game Masterzy - pomarańczowy -Administratorzy - czerwony Uprasza się więc graczy, by pisząc swoje posty używali tych kolorów, oraz ich odcieni jak najrzadziej, lub wcale, gdyż mogą one zostać przymusowo zmienione. ~~Pirek |
11 Wrz 2011, o 16:18 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |