Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
35 MO Do Wymiany
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam was Wszystkich!
Wymienie się kontami 35 Mo na s3 za jakiś podobny lvl na s4 Obojętna jaka Profa ale żeby były fajne Rary Rary 35 MO Geo Core,2x Arcan,Czengi,Khalam, Chciałbym się wymienić bo już nie gram na s3 zaczynam nowe życie na s4 z Kolegami ! Oferty pisać Tutaj Chciałbym dodać ss Mojego konta ! http://imageshack.us/f/515/taerni.png/ Dziekuję i Pozdrawiam ! _________________ Nick: TrollujeCie Level: 42 (Nadal rośnie) Serwer: Serwer 5 Profesja: Sheed |
10 Sty 2012, o 11:04 |
|
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 24 Wrz 2011, o 16:19 Posty: 162 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
siema dam ci ryca 40 lvl na s3 premium 30 dni wszytkie rary oprcuz ishelmu podaj mi swoje gg a sie dogadamy mam 200 potek kondy i hp 10 many gildia mielony i schabowy.
|
20 Sty 2012, o 20:29 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |