![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wymienie vd 85 s3, sheeda 69 s4 na Sheeda na s3 ok 70 lvl
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 11 Lip 2011, o 13:01 Posty: 29 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam. Mam do zaoferowania vd 85 lvl na serverze s3 z praktycznie full eq.
Postac ma dobrze ulepszone eq, posiada bardzo dobrze rozlozone statystyki i umiejętnosci. Jezeli chodzi o niepelne eq to wystarczy juz tylko "Istav" Jezeli chodzi o sheeda to postac posiada 69lvl oraz bardzo dobre eq : opoke,obdarte,garnek,jerochy,2x kardler,2x arcan,fiskorl,carat. Testowany juz na wszystkich bosach, bez problemu daje rade ![]() Jestem zainteresowany sheedam ok. 70 lvl na serverze s3 ale jestem takze otwarty na wasze propozycje ![]() Przeniosłem do właściwego działu, Saintx. |
4 Lut 2012, o 11:44 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 17 Gru 2011, o 19:46 Posty: 27 Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 22 razy Nick w grze: Activit Serwer: Tolnor ![]() |
może za 71lvl vd prawie 72lvl na s1
|
11 Lut 2012, o 20:18 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |