![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Fundacja "Kropla w Morzu".
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Lip 2015, o 12:12 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: BigAxe ![]() |
Nick z gry:Ukazywacz
Potrzebny przedmiot:Khalam,Tężec Krótki opis odnośnie potrzeby przedmiotu:Te przedmity potrzebne mi,gdyż to podstawowe przedmioty na vd na 28lvl, bez nich vd jest do dupy i słaby. |
28 Lip 2015, o 17:16 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Lip 2015, o 09:24 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: kozakazor ![]() |
Nick:Kamilekyolo
Cel:spłate długo ![]() Kwota:1kk prosze o wielko pomoc |
28 Lip 2015, o 17:24 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Lip 2015, o 16:45 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Notunio ![]() |
1. Noteklele
2. Arcany/Basileusy 3. Są to raczej niezbędne pierścienie do stworzenia mocnej magicznej postaci, minusem niestety jest cena ![]() |
28 Lip 2015, o 18:45 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 22 Maj 2014, o 16:17 Posty: 67 Podziękowano: 113 razy Otrzymanych podziękowań: 203 razy Nick w grze: Panisamozlo Serwer: HardCore ![]() |
Witters napisał(a): 1. RzulxxxX 2. Jeroszki 3. Krótki opis odnośnie potrzeby przedmiotu: Strasznie potrzebuje Jeroszki dla sh to podstawa a ja juz dosc pl wydałem na inne potrzebne rarki. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej wiadomości ![]() Buciki czekają, pozdrawiam. _________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. |
28 Lip 2015, o 19:28 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Lip 2015, o 19:20 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: GiewonDu ![]() |
1.GiewonDu
2.Anabolik i Piroklas 3.Bardzo potrzebuję tych rarów ponieważ są nie zbędne, jeśli tak jak ja nie zamierza zakładać setu Pinari. Z góry dziękuje i proszę o pomoc. |
28 Lip 2015, o 19:38 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Lip 2015, o 19:49 Posty: 5 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: RedKing ![]() |
1. RedKing
2. Aqueniry 3. Nie stać mnie żeby je kupić, a bez nich jestem słabszy. Moje obecne buty to sklepowe. Pozdrawiam |
28 Lip 2015, o 19:57 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 22 Maj 2014, o 16:17 Posty: 67 Podziękowano: 113 razy Otrzymanych podziękowań: 203 razy Nick w grze: Panisamozlo Serwer: HardCore ![]() |
RedKing napisał(a): 1. RedKing 2. Aqueniry 3. Nie stać mnie żeby je kupić, a bez nich jestem słabszy. Moje obecne buty to sklepowe. Pozdrawiam No cóż, buty od 85 lvl na kogoś kogo nie ma nawet w rankingu. Żart nic nie warty. Kolejna kpina z fundacji zakończy się jej zamknięciem. _________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. |
28 Lip 2015, o 20:04 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 30 Lis 2014, o 00:26 Posty: 11 Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Blacksabbat ![]() |
1.Blacksabbat
2.Aqueniry , mauremys 3.Jestem bez nich słaby i nie mam żadnego psycho rara do expienia ![]() _________________ S5 Blacksabbat - Dr111 ON Dr 96 vs Sh 139 http://zapodaj.net/6bc027a0a5de4.png.html |
28 Lip 2015, o 20:05 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Lip 2015, o 20:09 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DarthAva ![]() |
1. Nick z gry: DarthAva
2. Przedmiot potrzebny: Jeroszki 3. Krótki opis odnośnie potrzeby przedmiotu:Cóż, myślę, że jest to jeden z przedmiotów, który każdy fizol na tym lvlu powinen mieć, jedynym jego minusem jest cena ![]() |
28 Lip 2015, o 20:13 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Avallach napisał(a): 1. Nick z gry: DarthAva 2. Przedmiot potrzebny: Jeroszki 3. Krótki opis odnośnie potrzeby przedmiotu:Cóż, myślę, że jest to jeden z przedmiotów, który każdy fizol na tym lvlu powinen mieć, jedynym jego minusem jest cena ![]() Coś mi to przypomniało... Camui napisał(a): 1. Nick z gry:Camui 2. Przedmiot potrzebny:Jeroszki 3. Krótki opis odnośnie potrzeby przedmiotu:Cóż, myślę, że jest to jeden z przedmiotów, który każdy fizol na tym lvlu powinen mieć, jedynym jego minusem jest cena ![]() A więc dziękuje że mogłam pomóc komu mogłam. Tym samym przez dwa identyczne posty fundacja zawiesza swoją działalność. Dziękuje wszystkim darczyńcom za wpłaty złota. Pozdrawiam serdecznie oszukana. _________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. |
28 Lip 2015, o 21:29 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |