![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dam plate na s5 za plate/kase/rary na s4
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
![]() |
3880 platy zamienia na plate/kase na s4, lub rary na s4
"Potrzebuję "Varrvy","Virveny","Zadry" Pisać na nick Anallus na s5 lub Festyr s4 |
12 Sty 2013, o 21:55 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
mam do wymiany okolo 9oo platy z s4 na s5
|
13 Sty 2013, o 16:35 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 21 Gru 2011, o 09:54 Posty: 190 Miejscowość: Nawet google nie widzą Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy Nick w grze: Mashtall Serwer: HardCore ![]() |
Jeżeli Cie interesuje gold na s4 za plate na s5 pisz do Mashtal (s5) najlepiej na koperte lub pw jestem online przewaznie 15-22 w weekendy wiecej
![]() _________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
21 Sty 2013, o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Jeżeli jeszcze zostało Ci platyny mam na wymianę 20k platy na s4 za plate na s5. Pisz na pv do MłodyRezz (s5)
![]() _________________ Niewiasta Mag Ognia 102 lvl s4 AveRezz Shed 35 lvl s4 (turniejowy) MłodyRezz 72 lvl s5 (cały czas rośnie ![]() HaadeeS Łukcznik 76 lvl s5 (caly czas rośnie ![]() Nemesis |
23 Sty 2013, o 14:24 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |