![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
duch zimna s4
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: MrocznySit Czas: 13.03.2012 o godzinie 20:55 Opis: W czasie walki z duchem zimna wyrzuca mnie z gry instancja zostaje i duch też. Proszę o naprawę tego buga ponieważ dużo czasu mi schodzi żeby go zabić |
13 Mar 2012, o 22:08 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Mozesz dokladniej opisac co dzieje sie w momencie wyrzucenia? jak przebiega walka? Podaj mozliwie jak najwiecej szczegolow.
|
14 Mar 2012, o 02:40 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Walczę z duchem tak z 5 rund mija a później tracę połączenie
|
14 Mar 2012, o 15:50 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Ok to moze tak:
-Jaka masz profesje? -Czy w walce biora udzial pety? -Jakie buffy i debuffy macie na sobie Ty i duch? -Czy w momencie wyrzucenia z walki dzieje sie zawsze jakas konkretna akcja? -Jak czesto Ci sie to trafia? na kazdym duchu? No i najwazniejsze, czy zanim postanowiles to napisac sprawdziles swoje polaczenie jakims programem, by ustalic, czy to ono nie jest zrodlem problemow? |
14 Mar 2012, o 16:25 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
-voodoo 65
-nie brał -duch miał różne bo mnie z 10 razy wywaliło -o ile się nie mylę pokazuje się na czerwono NAN -na duchu zimmna mi sie trafia na reszcie jest ok Połaczenie mam sprawne, ponieważ byłem z kolegą na duchu zimna i mnie i jego jednoczesnie wywaliło |
14 Mar 2012, o 21:18 |
![]() |
![]() |
|
Zaden z was nie robil w tym czasie czegos na necie? nie przegladaliscie innych kart przegladarki?
|
14 Mar 2012, o 23:25 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
nie przeglądaliśmy non stop taern był włączony
|
15 Mar 2012, o 16:56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |