![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Gra się tnie (S4)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 3 Mar 2012, o 04:08 Posty: 49 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 11 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Serpentsya Czas: 14:00-17:30 Opis: Nie jest to pierwszy raz ale dzisiaj to trochę przesada... Cały dzień (a dokładnie od 14) tnie mi się gra. Nie mogę nic napisać na chacie, ruszyć się, cokolwiek. Muszę się wylogować i odczekać 5 minut po czym znowu wejść. Już w kilku walkach z bossami mnie wywaliło, co mnie niezmiernie denerwuje ![]() Byłabym wdzięczna za jakieś wyjaśnienia. _________________ Serpentsya [S4] - 70lvl (druidka) Nymfetamina [S4] - 29lvl (barba) |
24 Mar 2012, o 18:26 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Jaki masz ping w tych momentach, gdy gra sie tnie?
|
24 Mar 2012, o 20:55 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 3 Mar 2012, o 04:08 Posty: 49 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 11 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy ![]() |
Różnie. Raz 65 raz 13. Już wcześniej patrzyłam na to i chyba nie ma znaczenia
![]() _________________ Serpentsya [S4] - 70lvl (druidka) Nymfetamina [S4] - 29lvl (barba) |
3 Kwi 2012, o 20:05 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Hmm, to moze byc takze wina procesora, nie widzialam, by bylo wiecej takich zgloszen, wiec to raczej nic z gra. Dla pewnosci poprobuj tez moze innych przegladarek.
|
3 Kwi 2012, o 22:12 |
![]() |
![]() |
|
Na pewno nie wina komputera. Dziwne by było, że wszystko inne działa normalnie, każda strona, przeglądarka. Inna gra internetowa ładuje się w tym czasie bez problemu, gdy Taern po prostu "stoi". Wywala mnie z gry, podczas walki, jeden dzień potrafi tak być kilkanaście razy, a następnego jest ok. Z tego co wiem to nie jest to wcale nowość.
Uprzedzę pytanie i nie mam nic podczas gry włączonego, żadnego ściągania, programu etc, a komp jest całkiem sprawny. _________________ Serpentsya [S4] - 70lvl (druidka) Nymfetamina [S4] - 29lvl (barba) |
3 Kwi 2012, o 23:03 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |