![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
II poziom wiezy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
dzis ok 14 40 mialem dziwny problem grupe prowadzila Elen, na II poziomie wiezy zaczal pojawiac sie i znikac w szybkim tempie przycisk taki jak przy zbieraniu surowcow, w 3 osobowej grupie widzialem to tylko ja i Elen. Gdy zaczalem zbierac wszytsko wydawalo sie ok, lecz okazalo sie ze jednak chociaz pasek zaladowal sie nic nie dostalem, po zakonczeniu operacji nie moglem sie ruszyc, po relogu wwszystko bylo ok a przcisk zniknal, przy kolejnej wycieczce na wieze w tej samej ekipie i z tym zamym kierowca sytuacja juz sie nie powtorzyla.
_________________ |
26 Gru 2010, o 16:17 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
ogolnie dzisiaj wieza cos sie wali
![]() o tej samej porze byłem na wiezy sam, raz nie było w ogole pierwszego bossa, za drugim zas nie było grzesa :/ |
26 Gru 2010, o 16:55 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Mi czasem pojawia się znikąd Zzz i nie znika do czasu walki.
Jeśli chodzi o wieżę, to cóż się dziwić. Ilości mocy które tam krążą mogą zakłócić działanie serwera. ![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
26 Gru 2010, o 17:56 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
hehe:) tam naprawde dzieje sie cos niedobrego:)
_________________ |
26 Gru 2010, o 20:40 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 29 Paź 2010, o 08:25 Posty: 104 Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 47 razy Nick w grze: Deckard Serwer: Tolnor ![]() |
Taka sama sytuacja spotkała mnie przy biciu Alfy na mięcho dla misia. Byłem z Ersarem i Wulgarfem i w instancji Alfy migała mi cały czas ikonka zbierania. Po relogu wszystko wróciło do normy. Dodam jeszcze iż w trakcie wchodzenia do insty miałem otwarte okno umiejętności.
_________________ Mag Ognia 140lvl Tolnor Plox 127lvl Hohgrat 128 Tłuk 131lvl |
27 Gru 2010, o 14:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |