![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Google Chrome a update [W]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Zabójca Tilsai
Rejestracja: 25 Lut 2011, o 10:28 Posty: 788 Miejscowość: Płock Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Peys ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Peys Czas: non stop Opis: http://screenshooter.net/2625518/04_08_2012__08_03_05 na początek dziwny bialy pasek po prawo. 2 rzecz piszac na czacie zdanie z "ą" kasuje je cale nie moge wybrac innej postaci niz glownej na tym samym koncie nie moge zobaczyc znajomych online jesli otworze poczte nie moge jej zamknac ledwo co moge chodzic ![]() jakaś taka dziwna zamazana czcionka nastepna ciekawostka nie moge uruchomic gotowych skrotow walki i duzo duzo wiecej czy to przez update czy o co kaman dodam tylko ze czyscilem przeinstalowywalem i takie tam roznosci |
4 Sie 2012, o 08:08 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
Ze wskazanych tutaj utrudnień mam identyczny problem z "ą". Gra wyraźnie też zamula. Wskazany problem z pocztą czasem się pojawia. Na Firefoxie nie ma takich problemów. Aha, problem występował przed upem, nie zgłaszałam go bo myślałam, że to znowu moja klawiatura ma humory.
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
4 Sie 2012, o 08:36 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Po rozmowie i testach z Drygiem doszliśmy do wniosku, że to wewnętrzny problem Google Chrome, być może jakiś skrót jest ustawiony ? Albo inna kombinacja klawiszy. Postarajcie się zresetować ustawienie do domyślnych w przeglądarce, a następnie otworzyć inną stronę z flashem i sprawdźcie czy tam także występuje problem kasowania tekstu kombinacją alt+a.
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
4 Sie 2012, o 10:30 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai
Rejestracja: 25 Lut 2011, o 10:28 Posty: 788 Miejscowość: Płock Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Peys ![]() |
Tylko ze jeszcze wczoraj wieczorem wszystko mi smigalo lux a dzis od rana cos sie dzieje i nie przeprowadzalem zadnej aktualizacji
Poszukam jeszcze czegoś na ten temat, ale ja mam GC i mi wszystko śmiga dobrze na wszystkich serwerach. Na wszystkich czatach (boczny, glob, handlowy, priv). - Willy. |
4 Sie 2012, o 10:33 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Chrome aktualizuje się czy tego chcesz czy nie, sprawdź sobie wersję flasha na chromie a potem porównaj z tą na ff przykładowo, u mnie na chromie jest najnowsza wersja i tnie za to na ff mam nieaktualizowaną i śmiga dobrze, można pisać "ą" i nic nie kasuje.
_________________ ![]() ![]() |
4 Sie 2012, o 11:04 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
U mnie też to jest, a co najgorsze w Firefoxie mi gra działa w zwolnionym tempie
![]() |
7 Sie 2012, o 11:41 |
|
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
widzę, że temat jak najbardziej aktualny. Są problemy z google chrome i to spore z ą problem dalej występuje i nie dotyczy to tylko naszej gry
Krótka notka z forum innej gry online Cytuj:
Spoiler:
miejmy nadzieję, że szybko to poprawią. Tym czasem trzeba chyba przejść na operę. |
9 Sie 2012, o 17:54 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
A ja nadal mówię, iż to wina Flasha. Albo Adobe naprawi swój program, albo My zainstalujemy sobie wcześniejszą wersję Flasha
![]() _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
9 Sie 2012, o 19:17 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Dupszot napisał(a): Serwer: S3 Nazwa postaci: Peys Czas: non stop Opis: 2 rzecz piszac na czacie zdanie z "ą" kasuje je cale Mam to samo w Chrome ![]() _________________ My Youtube channel:
Spoiler:
|
10 Sie 2012, o 20:16 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |