![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
czacha
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Sty 2011, o 23:24 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
witam,
dziś expiąc na czerwonej mapce zobaczyłem gracza z czachą. jako że w takich grach ten symbol oznacza tzw. "player killera" to zaatakowałem go wraz z moim kolegą, z którym byłem w drużynie(expiliśmy razem). jak się okazało potem, PK też był w teamie(nie zobaczyłem tego wcześniej). wygraliśmy bez większego trudu, zdobyliśmy trochę expa i złota, a po walce NIE BYŁO CZACHY u mnie... no i mnie to nie dziwi - bo czemu miałbym ją mieć, jeśli zabiłem tylko gracza PK? to była moja pierwsza walka PVP, co można zobaczyć w statystykach(nick Avenix). w statystykach dodało mi pkt do łowców. potem poszedłem na zamek, zgrupowaliśmy się we 4(nie wiem z kim, jakieś leszcze, co grać nie potrafią) i zaatakowaliśmy grupę potworów. jako że byłem z leszczami w teamie, oni nie ogarnęli i 2 z nich uciekło. we 2 dokończyliśmy walkę, wygraliśmy. po walce ku mojemu zdziwieniu nad moim nickiem widniała CZACHA. skąd, dlaczego, jak? ![]() |
16 Sty 2011, o 17:06 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Czacha z innego gościa przeszła na Ciebie , błąd już chyba zgłoszony. Czacha ta właściwa pojawia sie nad Tobą gdy osiągniesz 200 pkt. zabójcy
_________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
16 Sty 2011, o 17:19 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Sty 2011, o 23:24 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
pkt zabójcy mam 0, więc ta czacha to ewidentny błąd, za który na dodatek poniosłem niesprawiedliwą śmierć i stratę doświadczenia.
|
16 Sty 2011, o 18:09 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |