![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pyrqo pyta. [X]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:48 Posty: 357 Podziękowano: 210 razy Otrzymanych podziękowań: 134 razy Nick w grze: Pyrqo Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: Pyrqo Czas: zawsze. Opis: mam kilka pytań na które za żaden sposób nie mogę znajść odp. 1. Mam zamiar kupić tablet : ”Tablet jTab W702 II black” i nwm, czy bd na nim działał taern. może ktoś go ma i napisałby mi jego wady i zalety w grze? 2. Co z miejscem przed klatkami? Gdzieś na ss'ie bodajże dryga widziałem tam jakis budynek. Co to i kiedy bd wprowadzone? 3. Czy z nowych bossów w alaril bd jakieś smieci/flaszki/itemki do flaszek oprocz rarów lootać? 4. Kiedy dropne attawe? ![]() _________________ Lvl:132 Na |
4 Lis 2012, o 10:31 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
1.Istnieje taki temat na forum poszukaj sobie i się do niego podłącz.
2. Było poruszane na forum poszukaj sobie. 3. Wszystko się okaże jak wejdzie update. 4. O dziwo to pytanie również padało na forum więc sobie poszukaj. Zamykam. |
4 Lis 2012, o 12:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |