Verti
Uczeń Simona
Rejestracja: 26 Sty 2011, o 22:10 Posty: 48 Miejscowość: Kołobrzeg Podziękowano: 288 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy
|
Przerwana misja
W tym jest dość duży problem... Przerywa misję, muszę czekać 15 minut i dopiero potem biorę następną. Często zrywa mi połączenie z internetem i muszę to naprawiać. Gdy wchodzę do gry - misji nie ma i trzeba czekać 15 minut. Nie wiem, ale powinno być tak, że czas "czeka" na gracza jeżeli go w grze nie ma :O
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein
|
Mystheria
Duma Forum!
Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy
|
Re: Przerwana misja
Nie jestem pewna ale to przerywanie zadania po wylogwaniu ma zapobiec zalogowywaniu sie na inna postac w celu pomocy samemu sobie np masz jedna postac ktora jest w stanie pokonac 1-2 orkow wiec bierzesz zadanie od Jakhobala i idziesz poszukac orkow w grupach po maks 2 ale na drodze stoja grupki po 4 i nie da sie ominac. Moglbys sie wtedy zalogowac na silniesza postac i wyczyscic sobie droge
|