Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[bug] Opis um. Ucieczka
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
s3
Poziom 7 ucieczki ma opis "poziom7", pozostałe poziomy nie posiadają opisu. _________________ "The meme for blind faith secures its own perpetuation by the simple unconscious expedient of discouraging rational inquiry" |
6 Kwi 2013, o 22:14 |
|
Chodząca legenda
|
Na s3 dawno temu działała ucieczka na poziomie 7, zawsze wchodziła na 1 PA Kilku graczy powbijało ucieczkę na 7, m.in. słynny Jojuś, Bonzo i inni ^^
Taki żarcik _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
6 Kwi 2013, o 22:32 |
|
Błądzący w Tunelach
|
U nas na s1 jest masa ludzi z ucieczka na 7
Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 |
6 Kwi 2013, o 22:37 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Wotaher napisał(a): U nas na s1 jest masa ludzi z ucieczka na 7 Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 od ponad roku (za moją sprawą nie chwaląc się) nie można dać pkt w ucieczkę. Więc wątpię ;P |
6 Kwi 2013, o 22:39 |
|
|
Szymdaro napisał(a): Na s3 dawno temu działała ucieczka na poziomie 7, zawsze wchodziła na 1 PA Kilku graczy powbijało ucieczkę na 7, m.in. słynny Jojuś, Bonzo i inni ^^ Taki żarcik ta Bonzo jest top 2 w liczbie dedów Idealistka go chyba wyprzedziła ? |
6 Kwi 2013, o 23:15 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pirek napisał(a): Wotaher napisał(a): U nas na s1 jest masa ludzi z ucieczka na 7 Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 od ponad roku (za moją sprawą nie chwaląc się) nie można dać pkt w ucieczkę. Więc wątpię ;P Piirek. To mial byc zart nie zapomina sie akcji gdy Qeikus atakuje z partyzanta a jak ktos do nas hopa a do niego nikt (zreszta, kto go lubi) to jak ladnie ucieka ) Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 |
7 Kwi 2013, o 00:35 |
|
Walczący z drzewcami
|
A takie tam umki:
http://scr.hu/7jm/yuf0t |
7 Kwi 2013, o 00:59 |
|
Współpracownik Gnarla
|
_________________ A little knowledge is a dangerous thing. PJONA! |
7 Kwi 2013, o 12:38 |
|
Walczący z drzewcami
|
teem2 napisał(a): #Miszcz pajnta# lepiej brzmi. |
7 Kwi 2013, o 15:21 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 221 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |