Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nie jestes zalogowany na konto urzytkownika
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Kwi 2013, o 11:35 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Czas: Opis: Witam za każdym razem jak sie loguje i wybieram postac mija intro ładuje sie i wyskakuje błąd nie jestes zalogowany na konto użytkownika na każdej postaci i na każdym serwerze Wie ktoś może czemu i co powinienem zrobic?? |
13 Kwi 2013, o 11:55 |
|
Walczący z drzewcami
|
Możesz spróbować odświeżyć stronę jak wyskoczy ten komunikat a jak to nie pomoże wyczyścić ciasteczka.
_________________ "Warto mieć marzenia" tylko jaka to wartość jak się nic z tego nie ma?? |
13 Kwi 2013, o 12:02 |
|
Uczeń Heremona
|
Wyloguj się i zaloguj to powinno pomóc.
Jeśli nie pomoże, to spradź, czy masz zaakceptowane ciasteczka. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
13 Kwi 2013, o 12:03 |
|
Administrator
|
Powinieneś użyć opcji szukaj.
viewtopic.php?f=84&t=2174 Jeśli nie pomoże to być może coś blokuje pliki cookies, spróbuj może inna przeglądarkę. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
13 Kwi 2013, o 12:05 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Kwi 2013, o 11:35 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
relog nic nie daje ciasteczka mam wszystko ok a przeglądarke zaraz sprawdze
Na innej przeglądarce działa ale nie lubię za bardzo mozilly wiedz jest możliwośc żeby na google chrome działało normalnie? |
13 Kwi 2013, o 12:18 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 224 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |