Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Usunięcie konta
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 9 Lut 2013, o 15:14 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Serwer: S5
Nazwa postaci: TestAbba Czas: Opis: Witam, Chciałbym usunąć swoje konto z gry Taern oraz z tego forum. Proszę o informacje jak mam to zrobić, ponieważ (nie wiem, może ślepy jestem) nigdzie nie znalazłem nic na ten temat. Ostatnio edytowany przez Wierzchu, 20 Mar 2013, o 22:54, edytowano w sumie 1 raz |
|
19 Mar 2013, o 17:51 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Sam możesz usunąć konto.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
20 Mar 2013, o 17:27 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 9 Lut 2013, o 15:14 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Basfau napisał(a): Sam możesz usunąć konto. Dobrze wiedzieć, a jak to zrobić ? |
|
20 Mar 2013, o 18:07 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Basfau napisał(a): Sam możesz usunąć konto. przeciez on pisal ze nie wie jak.. _________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
|
20 Mar 2013, o 18:33 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
w grze
zaloguj sie , pod postacia masz usun konto , a na forum profil i gdzies tam powinno byc _________________ WHY SO SERIOUS ? |
|
20 Mar 2013, o 22:36 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
legos95 napisał(a): w grze zaloguj sie , pod postacia masz usun konto Pod postacią jest przycisk Usuń, ale nie usuwa on konta tylko wybraną postać. legos95 napisał(a): na forum profil i gdzies tam powinno byc Jak by było to nie pytałbym o to w temacie |
|
20 Mar 2013, o 22:52 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Refresh
|
|
15 Kwi 2013, o 22:25 |
|
|
Administrator
|
Witaj
Nie praktykujemy kasacji kont. Jak już słusznie zauważyłeś, postaci na koncie pokasować możesz sam. Nie wiem tylko jaki to ma sens. Jeśli nie chcesz już korzystać z serwisu Taern.pl to zwyczajnie się nie loguj Pozdrawiam _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
|
16 Kwi 2013, o 18:31 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 226 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |