Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z q "w obronie kobiety"
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Serwer: S1
Nazwa postaci: WaySheed Czas: 13:08 Opis: Witam,mam taki problem gdyż mam odnaleźć najemników w wyżej wymienionym q i odnalazłem ich w pokoju lesgara,lecz niestety nie ma żadnego dialogu,który bym mógł przeprowadzić. Zrobiłem rlg i oczyściłem przeglądarke lecz niestety nic to nie dało. |
|
20 Kwi 2013, o 14:09 |
|
|
Mistrz Gry
|
Tytuł etapu podaj.
_________________ |
|
20 Kwi 2013, o 22:23 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Etap wygląda nastepująco:
Odnajdź najemników Otrzymałeś informacje o planowanym napadzie na dom Darko Gnarla. Rozejrzyj się po knajpach. Poszukaj najemników, którzy wcześniej pracowali dla Darko. Może natrafisz na jakiś trop. Npc jakiego mam w pokoju to Federico i nie prowadzi ze mną dialogu. Jest tylko [...] Bywaj. Niestety ss'y coś mi nie działają i nie mam możliwości tego wkleić inaczej |
|
21 Kwi 2013, o 09:31 |
|
|
Mistrz Gry
|
Najpierw porozmawiaj z Lesgarem. Po rozmowie z nim etap powinien przeskoczyć na taki: Odnalazłeś zbirów i wtedy Federico stanie się bardziej rozmowny.
_________________ |
|
21 Kwi 2013, o 10:38 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Właśnie z nim rozmawiałem nawet robiłem relogi i czyściłem przeglądarke i nie przeszło :/
Edit: Już wszystko wporządku,zadziałało wreszcie jednak |
|
21 Kwi 2013, o 10:52 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 212 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |